Zlín – Slavia: Wallem C. gólt szerzett – IGEN

HUbookmaker
február 14, 2024
32 Nézettség

Tippünk: Zlín – Slavia: Wallem C. gólt fog szerezni – IGEN

14.02.2024 18:00

A Slavia a hétvégén nehezen boldogult, egy utolsó perces standardnak köszönhetően 4:3-ra verte a Jablonecet. A meglepő drámát a jól játszó Jablonec és Trpišovský edző kihagyott felállása okozta. A Slavia edzője számos sikert könyvelhetett el, azonban Holeš és Masopust bevetése a stopposok közé egyértelmű hiba. Mindkét említett játékos az edző kedvencei közé tartozik, azonban mindketten magasságban és sebességben is lemaradásban vannak, a koruk miatt nem lehet őket megállítani, ráadásul nem is pályafutásbeli stopperek, ami feltűnő.

A vendégek szerdán Zimával vagy Vlčekkel kezdenek, és az összeállítás is változhat (négyes hátul). A rotáció más felállásban is előfordulhat, de ez Zafeiris és Jurásek egészségi állapotától függ. A csatársorban viszont eredményes volt a csapat, Jurecka két alkalommal is pályára lépett, igazolva, hogy a tavasz jobb, mint az ősz, Wallem pedig megerősítette, hogy a csapat kulcsjátékosa lehet.

A Zlín a várakozásoknak megfelelően 1:2-re kikapott Teplicében, és a mai rájátszásban sem esélyes egy pontra. A két csapat közötti különbség minden tekintetben átlós, különösen a hazaiak védekezése több mint problémás. A kölcsönös mérleg is Červenka edző védencei ellen szól, a versenyeken keresztül (bajnokság + kupa) zsinórban tízszer nem szereztek pontot a prágaiakkal. Ráadásul a hazaiaknak nincs receptjük arra, hogy meglepjék a Slaviát. A Zlín becsületesen tud védekezni, de nem annyira jól, és előbb-utóbb elfogy a csapat ereje. Ha nyílt játékot akarnak játszani, az öngyilkosság.

Mire érdemes fogadni:

A Slavia győzelme kötelező, a vendégek együttes győzelme és három gól a mérkőzésen szintén tét. A hazaiak Jureckára és Chytilre koncentrálnak majd, ami ismét teret nyithat a mozgékony Wallemnek, aki lábbal és fejjel is képes gólt lőni. Ebben a szezonban már négyszer talált be, és messze nem játszik teljes létszámban és perceket.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker