Felemelkedések és visszaesések


 • Sportfogadás és kaszinójátékok széles és változatos választéka
 • Versenyképes díjak és magas díjkorlátok
 • Vonzó bónuszok és promóciók új és rendszeres játékosok számára
 • Gyors és biztonságos fizetési módok, beleértve a kriptovalutákat is
 • Professzionális és többnyelvű ügyfélszolgálat
 • Curacaói engedély
 • Nincs élő adás
 • Magas bónusz forgalmi követelmények
 • Néhány kaszinójáték nem érhető el egyes országokban
 • Nem egyértelmű visszatérítési és lemondási politika
3/5
Üdvözlő bónusz 100€
REGISZTRÁCIÓ

Áttekintés


 • Honlap:
  www.betwinner.com
 • Célterület:
  Nemzetközi
 • Fizetési lehetőségek:
  Bitcoin, Jeton, MasterCard, Neteller, paysafecard, Skrill, Visa...
 • Tulajdonos:
  Prevailer B.V.

Betwinner

A Betwinner egy modern és dinamikus fogadóiroda, amely sportfogadások és kaszinójátékok széles választékát kínálja. A 2018-ban alapított Betwinner gyorsan népszerűségre és bizalomra tett szert a játékosok körében világszerte.

Ebben a felülvizsgálatban közelebbről megvizsgáljuk az előnyeit és hátrányait, és hogy méltó választás-e minden online szerencsejáték-rajongó számára.

Sportkínálat és oddsok

Betwinner-sport-300x132 (1)A Betwinner gazdag és változatos sportkínálatával tűnik ki a konkurencia közül. A bukméker weboldalán több mint 40 sportágra lehet fogadni, többek között labdarúgásra, teniszre, kosárlabdára, krikettre, e-sportokra és még sok másra.

A Betwinner azonban nem korlátozódik a legnépszerűbb sportágakra, hanem olyan kevésbé ismert vagy egzotikus sportágakra is kínál fogadásokat, mint a sakk, a kutyafuttatás, a lottó és a politika.

A Betwinner nemcsak a sportágak széles választékát kínálja, hanem az egyes események mélyreható lefedettségét is. Minden mérkőzéshez több száz fogadási piacot találunk, beleértve a mérkőzés előtti és élő fogadásokat, speciális fogadásokat, kombinált fogadásokat és rendszerfogadásokat. A Betwinner kínál cash out opciót is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a mérkőzés vége előtt lezárjuk a fogadást, és biztosítsuk a nyeremény egy részét vagy korlátozzuk a veszteséget.

Ami az oddsok minőségét illeti, a Betwinner sem okoz csalódást. A bukméker versenyképes oddsokat kínál, különösen a labdarúgásra, mind a mérkőzés győztesére, mind az ázsiai piacokra. A játékosok átlagos megtérülési százaléka 97% körül van, ami sokkal magasabb, mint sok más bukmékernél. A Betwinner lehetővé teszi a nagy tétekkel történő fogadásokat is, ami vonzó lehet a nagy költségvetéssel rendelkező játékosok számára.

Online kaszinó és élő játékok

Betwinner-casino-300x132A Betwinner nem feledkezik meg a kaszinójátékok rajongóiról sem. Az online kaszinó szekcióban a nyerőgépek, asztali játékok, jackpot játékok és még sok más játék közül választhatunk. A Betwinner több mint 60 neves szoftverszolgáltatóval dolgozik együtt, mint például a NetEnt, a Microgaming, a Play’n GO, a Pragmatic Play és még sok más.

Így magas minőségű játékokra, érdekes témákra, vonzó grafikára és nagy nyereményekre számíthatunk. A Betwinner az élő játékok széles választékát is kínálja, ahol átélhetjük egy igazi kaszinó hangulatát. Olyan klasszikusokkal játszhatunk, mint a blackjack, rulett, baccarat, craps vagy különböző pókerváltozatok.

Emellett olyan egyedi játékokban is szerencsét próbálhatunk, mint a bingó, a kenó, a lottó vagy az élő eseményeken alapuló tévéjátékok. Minden élő játékot profi osztók vezetnek, akikkel chaten keresztül kommunikálhatunk.

Bónuszok és promóciók

A Betwinner vonzó bónuszokkal és promóciókkal szeretné vonzani és megtartani a játékosokat. A kezdéshez minden új játékos részesülhet az üdvözlő bónuszból, amely az első befizetés megduplázását jelenti 100 euróig.

A bónusz igénybevételéhez egyszerűen regisztráljon a bukméker weboldalán, fizessen be és fogadja el a bónuszajánlatot. A bónuszt ötször kell megtenni legalább három eseményt tartalmazó halmozó fogadásokon, amelyek mindegyikének az oddsa legalább 1,40. A Betwinner nem feledkezik meg a rendszeres játékosokról sem, számos más promóciót kínál számukra. Ezek közül néhány a következő:

 • Vesztes sorozat bónusz – ha 20-szor veszít egymás után, akkor a tétektől függően 100 és 500 euró közötti bónuszt kap.
 • Anap akkumulátora – a Betwinner minden nap kiválaszt néhány akkumulációs fogadást a legnépszerűbb eseményekből. Ha ezek közül egyet megnyersz, akkor 10%-os oddsnövekedést kapsz.
 • Bizalomfogadás – ha nincs elegendő pénz a számláján, akkor elhelyezhet egy bizalomfogadást, amely lehetővé teszi, hogy a kiválasztott eseményre fogadjon. Ha nyer, akkor a nyereményt és a tét összegét is megkapja.
 • Szerda – duplázza meg befizetését – ha szerdán fizet be, 100%-os bónuszt kap 100 euróig. Ahhoz, hogy kihasználhasd ezt az ajánlatot, részt kell venned a Lucky Friday promócióban, és meg kell tenned a bónuszt.
 • LuckyFriday – ha pénteken fizetsz be, 100%-os bónuszt kapsz 100 €-ig. A bónuszt 3-szor kell megtenni halmozott fogadásokon, legalább három olyan eseményre, amelyek mindegyikének az oddsa legalább 1,40-es.

A Betwinner egy hűségprogramot is kínál, ahol a kaszinóban minden fogadásért vagy játékért pontokat gyűjtünk. Ezeket a pontokat aztán ingyenes fogadásokra, ingyenes pörgetésekre, készpénzes bónuszokra vagy ajtónyereményekre lehet beváltani a Betwinner üzletben.

Fizetési módok és ügyfélszolgálat

A Betwinner számos fizetési módot elfogad, többek között hitel- és betéti kártyákat, e-pénztárcákat, kriptovalutákat és banki átutalásokat. A minimális befizetési összeg 1 €, a minimális kifizetési összeg pedig 1,5 €.

Betwinner-pay-300x132

A Betwinner nem számít fel tranzakciós díjat, és a feldolgozási idők általában nagyon gyorsak. A fizetési módtól függően perceken vagy órákon belül megkaphatjuk pénzünket. Ha bármilyen kérdésünk vagy problémánk van, kapcsolatba léphetünk a Betwinner ügyfélszolgálatával, amely a nap 24 órájában elérhető.

Ezt megtehetjük élő csevegésen, e-mailben vagy telefonon keresztül. Az ügyfélszolgálat barátságos, hozzáértő és segítőkész, és több nyelvet is támogat. Használhatjuk a GYIK szekciót is, amely a gyakran feltett kérdésekre ad választ.

A Betwinner fogadóiroda előnyei és hátrányai

Összefoglalva áttekintésünket, íme a Betwinner fogadóiroda főbb előnyei és hátrányai.

Előnyök:

 • Sportfogadás és kaszinójátékok széles és változatos választéka. A Betwinner több mint 40 sportágban kínál fogadási lehetőséget, köztük nemcsak a legnépszerűbb sportágakkal, hanem kevésbé ismert vagy egzotikus sportágakkal is. Minden mérkőzésre több száz fogadási piacot találunk, beleértve a mérkőzés előtti és élő fogadásokat, speciális fogadásokat, kombinált fogadásokat és rendszerfogadásokat. Az online kaszinó szekcióban több mint 60 neves szoftverszolgáltatótól származó nyerőgépek, asztali játékok, jackpot játékok és egyéb játékok hatalmas választékát találjuk. Az élő játékok szekcióban olyan klasszikusokat játszhatunk, mint a blackjack, rulett, baccarat, craps vagy a különböző pókerváltozatok, valamint olyan egyedi játékokat, mint a bingó, kenó, lottó vagy az élő eseményeken alapuló TV-játékok.
 • Versenyképes nyereményszorzók és magas tétlimitek. A Betwinner versenyképes oddsokat kínál, különösen a labdarúgásra, mind a mérkőzés győztesére, mind az ázsiai piacokra. A játékosok átlagos megtérülési százaléka 97% körüli, ami sokkal magasabb, mint sok más bukmékernél. A Betwinner nagy tétes fogadásokat is lehetővé tesz, ami vonzó lehet a nagy költségvetéssel rendelkező játékosok számára. A bukméker nem korlátozza azokat a játékosokat sem, akik nagy nyereményeket érnek el, vagy gyakran fogadnak.
 • Vonzó bónuszok és promóciók új és rendszeres játékosok számára. A Betwinner vonzó bónuszokkal és promóciókkal szeretné vonzani és megtartani a játékosokat. Kezdetnek minden új játékos részesülhet az üdvözlő bónuszból, amely az első befizetés megduplázását jelenti 100 euróig. A Betwinner nem feledkezik meg a rendszeres játékosokról sem, számos más promóciót kínál nekik, mint például vesztes sorozat bónusz, a nap akkumulátora, bizalmi fogadás, szerda – dupla befizetés, szerencsés péntek és még sok más. A Betwinner egy hűségprogramot is kínál, ahol minden egyes fogadásért vagy játékért, amit a kaszinóban játszol, pontokat gyűjtesz, amelyeket aztán ingyenes fogadásokra, ingyenes pörgetésekre, készpénzes bónuszokra vagy ajtónyereményekre válthatsz be a Betwinner üzletében.
 • Gyors és biztonságos fizetési módok, beleértve a kriptovalutákat is. A Betwinner számos fizetési módot elfogad, többek között hitel- és betéti kártyákat, e-pénztárcákat, kriptovalutákat és banki átutalásokat. A minimális befizetési összeg 1 €, a minimális kifizetési összeg pedig 1,5 €. A Betwinner nem számít fel tranzakciós díjat, és a feldolgozási idők általában nagyon gyorsak. A fizetési módtól függően perceken vagy órákon belül megkaphatjuk pénzünket. A Betwinner azon kevés bukmékerek közé tartozik, amelyek elfogadják a kriptovalutákat, mint például a Bitcoin, Ethereum, Litecoin és mások, ami előnyös lehet azon játékosok számára, akiknek fontos az anonimitás és az alacsony tranzakciós költségek.
 • Professzionális és többnyelvű ügyfélszolgálat. Ha bármilyen kérdésünk vagy problémánk van, kapcsolatba léphetünk a Betwinner ügyfélszolgálatával, amely a nap 24 órájában elérhető, és ezt megtehetjük élő chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül. Az ügyfélszolgálat barátságos, hozzáértő és segítőkész, és több nyelvet is támogat. Használhatjuk a GYIK szekciót is, amely a gyakran feltett kérdésekre ad választ.

Hátrányok:

 • Curacaóból származó engedély. A Betwinner a curacaói kormány által kiadott engedéllyel rendelkezik, amely az egyik legelterjedtebb engedély az online szerencsejáték-iparban. Ez az engedély azt jelenti, hogy a bukmékernek meg kell felelnie bizonyos integritási, biztonsági és felelős szerencsejáték-szabályoknak. Ez az engedély azonban nem olyan tekintélyes és megbízható, mint más szabályozó szervek, például a Máltai Szerencsejáték Hatóság, az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága vagy a Gibraltári Szerencsejáték Felügyelet által kiadott engedélyek. A curacaói engedély nem nyújt ugyanolyan jogi és pénzügyi védelmet a játékosok számára, mint más joghatóságok engedélyei. Ez az engedély korlátozhatja a bukmékerhez való hozzáférést bizonyos olyan országokban is, ahol az online szerencsejáték illegális vagy korlátozott.
 • Nincs élő közvetítés. A Betwinner az élő fogadások széles választékát kínálja, amelyekre a mérkőzés alatt is fogadhatunk. A bukméker azonban nem kínál élő közvetítést, amely lehetővé tenné számunkra, hogy a kiválasztott sporteseményeket a számítógépünkön vagy mobileszközünkön nézzük. Az élő közvetítés nagyon népszerű és sok fogadó által kívánatos, mivel növeli az izgalmat és lehetővé teszi a mérkőzés jobb elemzését. Az élő közvetítés hiánya tehát bizonyos hátrányt jelent a Betwinner fogadóiroda számára, ami elriaszthat néhány játékost.
 • Magas bónusz forgalmi követelmények. A Betwinner vonzó bónuszokat és promóciókat kínál az új és a rendszeres játékosoknak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy növeljék a bankrolljukat és a nyerési esélyeiket. Ezek a bónuszok azonban bizonyos feltételekkel járnak, amelyeket teljesíteni kell ahhoz, hogy ki lehessen venni őket. Ezek a feltételek főként a bónusz forgalmi követelményre vonatkoznak, azaz a bónusz feloldásához szükséges fogadások számára. A Betwinner bónusz forgalmi követelményei meglehetősen magasak, különösen más bukmékerekhez képest. Például az üdvözlő bónuszt ötször kell megtenni legalább három eseményt tartalmazó halmozó fogadásokon, amelyek mindegyikének az oddsa legalább 1,40. Ezeket a követelményeket nehéz lehet teljesíteni, különösen a kezdők vagy óvatos játékosok számára.
 • Egyes kaszinójátékok egyes országokban nem érhetőek el. A Betwinner kaszinójátékok széles választékát kínálja, beleértve a nyerőgépeket, asztali játékokat, jackpot játékokat és még sok mást. A fogadóiroda több mint 60 neves szoftverszolgáltatóval dolgozik együtt, mint például a NetEnt, Microgaming, Play’n GO, Pragmatic Play és sok más. Egyes kaszinójátékok azonban jogi vagy szerződéses korlátozások miatt egyes országokban nem érhetőek el. Ez azt jelenti, hogy egyes játékosok nem férhetnek hozzá a Betwinner által kínált összes játékhoz, ami csalódást vagy frusztrációt okozhat számukra.
 • Nem egyértelmű visszatérítési és lemondási politika. A Betwinner kínál cash out opciót, amely lehetővé teszi, hogy a mérkőzés vége előtt lezárjuk a fogadást, és biztosítsuk a nyeremény egy részét vagy korlátozzuk a veszteséget. A bukméker azonban nem garantálja, hogy ez az opció mindig elérhető lesz, és elérhetősége számos tényezőtől függ, mint például a mérkőzés állapota, az oddsok, a piac, a tét és egyéb tényezők. A Betwinner továbbá fenntartja a jogot a fogadások törlésére vagy módosítására, ha úgy véli, hogy hiba, csalás, manipuláció vagy a feltételek egyéb megsértése történt. A bukméker nem ad egyértelmű kritériumokat vagy eljárásokat a visszatérítésre és a törlésre vonatkozóan, ami hátrányos helyzetbe hozhatja azokat a játékosokat, akik hátrányos helyzetben vagy becsapva érezhetik magukat.

Licenc és biztonság

A Betwinner a curacaói kormány által kiadott engedéllyel rendelkezik, amely az egyik legelterjedtebb engedély az online szerencsejáték-iparban. Ez az engedély azt jelenti, hogy a bukmékernek meg kell felelnie bizonyos integritási, biztonsági és felelős szerencsejáték-szabályoknak.

A Betwinner emellett rendszeres ellenőrzéseknek és teszteknek van alávetve olyan független szervezetek által, mint az eCOGRA, amelyek ellenőrzik a véletlenszám-generátorok, a fizetési rendszerek és egyéb szempontok helyességét.

A Betwinner a játékosok személyes és pénzügyi adatainak biztonságáról is gondoskodik, fejlett SSL titkosítási és tűzfalvédelmi technológiák alkalmazásával. A bukméker nem osztja meg személyes vagy pénzügyi adatait harmadik felekkel, kivéve, ha erre törvény vagy szabályozó hatóságok kötelezik.

A Betwinner a szerencsejáték-függőségtől is megvédi a játékosait azáltal, hogy különböző eszközöket és lehetőségeket kínál számukra, mint például az önkizárás, a befizetési limitek, az önellenőrzés és a szakmai szervezetek által nyújtott segítség.

Mobil verzió és alkalmazás

A Betwinner nem feledkezik meg azokról a játékosokról sem, akik szeretnek fogadni és kaszinójátékokat játszani okostelefonjuk vagy táblagépük segítségével. A bukméker két lehetőséget kínál a mobil kínálat elérésére: a weboldal mobil verzióját és egy külön erre a célra készült alkalmazást. A weboldal mobil verziója kisebb képernyőkre van optimalizálva és gyorsan töltődik be.

Ugyanazokat a sport- és kaszinókínálatokat kínálja, mint az asztali verzió, valamint az összes funkciót és lehetőséget, mint például a regisztráció, bejelentkezés, fizetés, bónuszok, ügyfélszolgálat és egyebek. A dedikált alkalmazás Android és iOS felhasználók számára is elérhető. Az alkalmazás könnyen letölthető és telepíthető, valamint zökkenőmentes és stabil működést biztosít.

Az alkalmazás ugyanazokat a sport- és kaszinókínálatokat kínálja, mint a weboldal mobil verziója, valamint számos további funkciót, mint például push értesítések, QR-kódolvasó, élő közvetítés és még sok más. Az alkalmazás emellett biztonságos és védi a felhasználói adatokat.

GYIK – gyakran ismételt kérdések és válaszok

Áttekintésünk lezárásaként íme néhány gyakran ismételt kérdés és válasz a Betwinner bukmékerrel kapcsolatban.

 

 • A Betwinner legális és biztonságos?

  Igen, a Betwinner legális és biztonságos. A bukméker a curacaói kormány által kiadott engedéllyel rendelkezik, amely az egyik legelterjedtebb engedély az online szerencsejáték-iparban. A bukméker emellett fejlett titkosítási és biztonsági technológiákat használ a játékosok adatainak és pénzeszközeinek védelme érdekében.

 • Hogyan regisztrálhatok és tehetem meg az első befizetésemet a Betwinner-nél?

  A Betwinner regisztráció nagyon egyszerű és gyors. Regisztrálhat telefonszámával, e-mail címével, közösségi média fiókjával vagy egyetlen kattintással. A regisztrációt követően az első befizetést a Betwinner által elfogadott számos fizetési mód egyikével teheti meg. A minimális befizetési összeg 1 €.

 • Hogyan kaphatok üdvözlő bónuszt a Betwinner-nél?

  Ahhoz, hogy megkapd az üdvözlő bónuszt a Betwinner-nél, regisztrálnod kell a bukméker weboldalán, meg kell tenned az első befizetésedet és el kell fogadnod a bónusz ajánlatot. Az üdvözlő bónusz az első befizetés megduplázását jelenti 100 euróig. A bónuszt ötször kell megtenni legalább három eseményt tartalmazó halmozó fogadásokon, amelyek mindegyikének az oddsa legalább 1,40-es.

 • Hogyan tudom kifizetni a Betwinner nyereményemet?

  A Betwinner nyereményeinek kifizetéséhez be kell jelentkeznie a számlájára, majd a „Kifizetés” részre kell lépnie, ki kell választania a kifizetési módszert, és be kell írnia a kifizetni kívánt összeget. A minimális kifizetési összeg 1,5 euró. A Betwinner nem számít fel semmilyen díjat a kifizetésekért, és a feldolgozási idő általában nagyon gyors.

 • Hogyan léphetek kapcsolatba a Betwinner ügyfélszolgálatával?

  Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kapcsolatba léphet a Betwinner ügyfélszolgálatával, amely a nap 24 órájában elérhető, és ezt megteheti élő chat-en, e-mailben vagy telefonon keresztül. Az ügyfélszolgálat barátságos, hozzáértő és segítőkész, és több nyelvet is támogat. Használhatja a GYIK részt is, amely válaszokat ad a gyakran feltett kérdésekre.

 


Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner Betwinner