Zbrojovka Brno – Tábor: mindkét csapat szerez egy-egy gólt/UN

HUbookmaker
március 8, 2024
37 Nézettség

Tippünk: Zbrojovka Brno – Taborsko: mindkét csapat szerez gólt/UN

09.03.2024 18:00

A harmadik barcikai helyet szombat este játsszák a Srbská utcában, amelyet meglepetésre a Tábor tart a meccs előtt egypontos előnnyel.

A Zbrojovka a bajnokság legerősebb védelmét hódítja meg, a Jihočeši az egyetlen csapat, amely egy alá szorította a kapott gólok átlagát, a tavaszi hazai nyitányon a Chrudim ellen megtartották a szezon kilencedik nulláját, de a 0:0-s döntetlen nem nagyon elégítette ki őket. Tény, hogy a Táborból hiányzott az ősz legjobb góllövője, Dordic, plusz még két játékos, akik a brnói meccsre visszatérnek.

A dél-morvaországi metropoliszban a héten ismét nagy port kavart, hogy kiderült, a klub tavaly nagy pompával bejelentett részvényeladása ismét elúszott, így a tulajdonos továbbra is a tulajdonos, a szurkolók által gyűlölt Václav Bartoněk marad. Közben a csapat újabb értékes pontokat veszített a Dukla ellen (3:3). A Julisce meccs előtt talán még a döntetlent is bevállalta volna, de ha az ember hárommal áll, akkor logikusan dühös. Mindenesetre pozitívum, hogy a Zbrojovka a távoli kanonok Řezníček nélkül is pontot szerzett.

Mire érdemes fogadni:

A Brno a szerb (3-1-4) ellen küzd, és alacsony oddsért hazai győzelemre fogadni vesztes vállalkozás. Mivel a góllövőlista élére visszatérnek, inkább arra kell törekedni, hogy mindkét csapat betaláljon – ez öt kölcsönös második ligás meccsen négyszer fordult elő.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker