Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: mindkét csapat szerez pontot/UN

HUbookmaker
március 29, 2024
40 Nézettség

Tippünk: Zbrojovka Brno – Sparta Praha B: mindkét csapat szerez gólt/UN

29.03.2024 18:00

Felforr a szerb nyelvre. A klub bejelentett eladása függőben van, a gyűlölt tulajdonos Bartoněk a szurkolók haragjával néz szembe, a Tabor elleni utolsó hazai meccsen (0:0) az ellene való szurkolás helyett a biztonságiak és a rendőrség lépett akcióba. A hangulatot a Zbrojovka siralmas eredményei szítják, akik tavasszal mindössze két pontot gyűjtöttek, és a legutóbbi, Chrudimban elszenvedett vereség (1:3) után már négy pontra vannak a baranyai helytől. Polách edző, aki mindössze hat mérkőzés óta edzősködik, veszélyben van. A Szpartak B csapata ellen amúgy is a kispadon ül, de egy újabb kudarc akár a nyakát is kitörheti.

A letenyei tartalék kiszámíthatatlan, a tavaszt a Prostějov elleni hazai kánonnal kezdték (4:0), majd Chrudimban 2:0-ra nyertek, de a válogatott szünet előtt meglepetésre 1:2-re kikaptak otthon az akkor utolsó F:NL-csapatnak számító Varnsdorftól. A csapat általában az első ligás csapatból nélkülözi a nagyobb erősítéseket, bár a nyáron a Brnótól a Szpartakhoz igazolt Ševčík kilenc mérkőzésen lépett pályára, de nem került be Priske csapatába.

Mire érdemes fogadni:

A Zbrojovkának égető szüksége van a győzelemre, ősszel Prágában két késői, 2-1-es gólnak köszönhetően sikerült is ezt elérnie. A Szpartak bátran és elég eredményesen játszik idegenben (4-2-4, 14:13), így mindkét gól eshet.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker