Volynets K. – Vondrousova M.: Volynets +5.5 mérkőzés

HUbookmaker
május 29, 2024
45 Nézettség

Volynets K. – Vondrousova M.: Volynets +5.5 mérkőzés

29.05.2024 11:00

Markéta Vondroušová 6:1 és 6:3 arányban lesöpörte a spanyol Rebecca Masarovát a Roland Garros nyitófordulójában, de még mindig vannak kérdőjelek a salakos Grand Slamen nyújtott teljesítménye körül.

A tavalyi wimbledoni bajnok a francia nyílt bajnokság előtt 11-8-as átlaggal állt, és egészségügyi és személyes problémákkal (válás, nagyapja halála) is meg kellett küzdenie. A salakon sem talált megnyugvást, az utolsó három tornáján, köztük a strasbourgi főpróbán a második ellenfelét ejtette el. Még ha a következő ellenfele selejtezős is lesz, nehezebb meccs vár rá, mint Masar ellen.

Az amerikai Katie Volynets simán hozta a selejtezőt, mindhárom párharcát 2-0-ra szettben nyerte, mielőtt 7-6, 6-2-re legyőzte a szerb Krunicot. Volynets idén rohamosan kapaszkodik felfelé a ranglistán, kisebb WTA-tornákon két elődöntőt és egy negyeddöntőt játszott, honfitársait Kenin, Andree, Jabeur skalpját is megnyerte, a salakos Mastersen Kalinskától, Collins-tól, Wozniackitól és a világelső Sabalenkától is szettet szedett.

Mire érdemes fogadni:

Volynets sokáig tud salakon maradni a cserékben, Vondrousovának pedig hibákra kell majd kényszerítenie, nem sok ki nem kényszerített hiba fog neki jutni. A cseh favorit nyerni fog, de összességében nem többel, mint öt gémmel.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker