Valencia – Las Palmas: 1

HUbookmaker
október 21, 2024
4 Nézettség

Tippünk: Valencia – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

A Valencia nem sok örömet okozott szurkolóinak a nemzeti szünet előtti sűrű programban. Az Osasuna (0:0), a Real Sociedad (0:3) és a Leganés (0:0) ellen sem lőttek gólt a „denevérek”, és mindössze öt kapott góllal az egész bajnokságban a legrosszabbak (a Leganésszel együtt). Emellett az 1-3-5-ös mérlegük és az ebből származó hat pontjuk is csak az utolsó előtti helyre elég. A hétfői, Las Palmas elleni mérkőzés mindkét fél számára rendkívül fontos lesz, hiszen a vendégek az egyetlen csapat, amelyik rosszabbul áll, mint a Valencia.

A Las Palmas továbbra is az egyetlen csapat, amely még egyszer sem nyert ebben a szezonban (0-3-6). Idegenben a kanári-szigeteki együttes még pontot sem szerzett (0-0-4).

Mire érdemes fogadni:

A két csapat legutóbbi négy mérkőzésén mindig a hazaiak nyertek. Kétszer a Valencia, kétszer a Las Palmas volt az. Ezúttal is a hazaiak lesznek a favoritok. A Kanári-szigetek idegenbeli mérlege már szóba került, így a Valenciának mindenképpen meg kell nyernie ezt a mérkőzést. Ha tíz forduló után az utolsó helyre esne vissza, Baraja edző talán már nem bírná tovább. Az első számú.

Magabiztosság:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker