Twente Enschede – Chelsea FC Women: többszörös győzelem 1:2 1:3 1:4

HUbookmaker
október 17, 2024
6 Nézettség

A tippünk: Twente Enschede – Chelsea FC Női: multiscore 1:2 1:3 1:4

17.10.2024 21:00

Mindkét csapat győztesen jutott be a csoportkörbe, és egymással fognak megmérkőzni az első helyért.

A Twente Enschede története során először kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája főtáblájára, miután a Celtic Glasgow otthonában 2-0-ra nyert a debütáló csapat. A skót bajnok azonban a csoport leggyengébb csapata, a Twentét csak a Chelsea és a Real Madrid fogja próbára tenni. Csapata többé-kevésbé csak hazai játékosokból áll, ráadásul a legjobb holland nők külföldön játszanak. Közülük ketten ott vannak a csütörtöki ellenfél csapatában.

A Chelsea megengedhet magának egy széles és minőségi csapatot, amelyben sok a válogatott játékos. A legnagyobb sztár az ausztrál ágyús Sam Kerr, de ő jelenleg betegszabadságon van. Az ő hiánya azonban nem zavarja a Kékeket, az új edző, Sonia Bompastor, aki játékosként és edzőként is Bajnokok Ligáját nyert a Lyonnal, négy győzelemmel kezdett a Stamforf Bridge-en. A Chelsea három forduló után vezeti az angol bajnokságot, miután a Bajnokok Ligájában 3-2-re legyőzte a Realt hazai pályán.

Mire érdemes fogadni:

A mérkőzés egyértelmű favoritja a Chelsea, amely zsinórban 12 idegenbeli mérkőzésen nem kapott ki a Bajnokok Ligájában (9-3-0). A Twente megnehezítheti a londoniak dolgát az elvárt egygólos győzelem megszerzésében, így az eredményt 1:2 1:3 1:4-es szorzóval lehet borítani.

Bizalom:

5/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker