Svitolina E. – Pliskova Ka.: győztes Svitolina/több mint 18,5 játék a mérkőzésen

HUbookmaker
május 27, 2024
51 Nézettség

A mi tippünk: Svitolina E. – Pliskova Ka.: győztes Svitolina/több mint 18,5 játék a mérkőzésen

27.05.2024 16:15

Karolina Pliskova Grand Slam-álma lassan szertefoszlik, főleg a Roland Garroson gyakorlatilag nulla az esélye.

A 2017-es francia nyílt teniszbajnokságon ugyan játszott elődöntőt, de az egy kivétel volt, utána csak kétszer jutott tovább a 3. fordulóba, a többi kilenc versenyen pedig legkésőbb a 2. fordulóban kiesett. Idén minimálisak az elvárásai, és nem csak a szigorú sorsolás miatt. A februári hősies, tizenegy győzelemből álló sorozatát, amelyet a kolozsvári tornán aratott diadallal koronázott meg, egy bokasérülés vette el, amely hátráltatta. Visszatérése óta passzív 1-3-as mérleggel áll, salakon három párharcából mindössze egyet nyert meg az orosz Kudermetyeva ellen.

A cseh teniszezők közül aztán a Roland Garros első fordulójára a legnehezebb sorsolást kapta a torna 15. helyén álló Elena Svitolina személyében. Az ukrán még soha nem veszítette el első mérkőzését Párizsban, négyszer jutott negyeddöntőbe, többek között tavaly is. Tény azonban, hogy ő sincs káprázatos formában, a francia nyílt bajnokság főpróbáján a második fordulóban Starsburgban három szettben kikapott a hazai Burelovától, akivel Pliskova egy körrel korábban szintén három szettben esett ki.

Mire érdemes fogadni:

Karolina valamivel jobb mérleggel rendelkezik (5-4), de az előző négy meccset az ukrán nyerte, ami nem teljesen releváns, hiszen az utolsó meccs öt éve volt. Pliskova haraphat, nem fogja ingyen adni a meccset, de Svitolina örülni fog a végén, és összesen 20 gémig fog menni a meccs.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker