Stuttgart – Union Berlin: 1/+1.5 gól

HUbookmaker
március 8, 2024
42 Nézettség

Tippünk: Stuttgart – Union Berlin: 1/+1.5 gól

08.03.2024 20:30

A Stuttgart és az Union Berlin más szezont fut. Míg a sváb csapat minden várakozást felülmúlva támad a Bajnokok Ligájában, addig a fővárosiak a tabella második felében küszködnek.

A Stuttgart győztesen hozta le a Wolfsburgban rendezett mérkőzést (3-2), és a szezonban másodszorra nem kapott ki zsinórban hatszor a bajnokságban (5-1-0), ezzel négy ponttal megszilárdította harmadik helyét a második helyen álló, címvédő Bayern München mögött. A VfB a Bundesligában eddig csak egyszer kapott ki otthon (9-2-1), és a második legjobb támadósorral büszkélkedhet a bajnokságban (35).

Az Union Berlin a múlt héten 0-2-re kikapott a Borussia Dortmundtól, és négy hete nem kapott gólt (2-2-0), de annak ellenére, hogy csak 14., tisztes, nyolcpontos előnnyel áll a baranyaiak előtt. Nenad Bjelica edző védencei az előző idegenbeli bajnoki meccsükön a Hoffenheim otthonában domináltak (1-0), de általában véve idegenben nem álltak jól, és csak kétszer tértek haza üres kézzel (2-2-8).

Mire érdemes fogadni:

A Stuttgart megerősíti jó formáját és újabb győzelmet arat az Union Berlin ellen. Az elmúlt három fordulóban szerzett három gól után ismét a góllövők között lesz Serhou Guirassy, a liga második legjobb góllövője (20).

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker