Stuttgart – Mainz: Handicap Stuttgart -1.5

HUbookmaker
augusztus 31, 2024
7 Nézettség

Tippünk: Stuttgart – Mainz: Handicap Stuttgart -1.5

31.08.2024 15:30

Első ránézésre egyértelmű favoritot kínál a Stuttgart és a Mainz összecsapása. Ha a sváb csapat váratlanul a második helyét védi, az ellenfél csak a szezon végi jelentős javulásnak köszönhetően maradt az elitben. Vajon beigazolódnak a papírforma elvárások, és a VfB megszerzi első pontjait a szezonban?

A Stuttgart Ermedin Demirovic korai gólja ellenére sem tudott nyerni Freiburgban (1:3), ezzel követte a szerencsétlen vereséget a Szuperkupában, ahol a Leverkusen 2:2-nél egyenlített közvetlenül a végső sípszó előtt, hogy aztán a büntetőpárbajban domináljon. A VfB legalább a hét közben javított a hangulatán, hiszen a DFB-Pokal nyitófordulójában 5-0-ra nyert a másodosztályú Preußen Münster ellen. A házigazdák most a bajnokságban szeretnének építkezni a kupadiadalra, és visszavágni annak, hogy az elmúlt Bundesliga-szezonban egyszer már üresen maradtak otthon, 13 alkalommal ünnepelhettek ott minden pontot (13-3-1)!

A Mainz, bár nem tudta megtartani előnyét az Union Berlinnel szemben, az 1-1-es döntetlennel mégis elégedett lehet, hiszen 10 meccsre növelte veretlenségét a német elitben (5-5-0). A Die Nullfünfer a javulást Bo Henriksen edző érkezésének köszönheti, akinek most a Mewa Arénától távol kell dolgoznia az eredményeken, hiszen a Mainz az előző szezonban mindössze egyszer kapott gólt ellenfele pályáján (1-9-7)!

Mire érdemes fogadni:

A Stuttgart a kupa után a bajnokságban is jól teljesít, és zsinórban negyedik győzelmét aratja. Ahogy az elmúlt három alkalommal, úgy most is a Mainz több mint 1,5 góllal fogja legyőzni a Stuttgartot, így hendikepben a „csótányok” győzelmére fogadnék.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker