St.Etienne – Rodez Aveyron: Mindkét csapat lő gólt/gólok száma a mérkőzésen Igen/+2.5

HUbookmaker
május 24, 2024
52 Nézettség

A mi tippünk: St.Etienne – Rodez Aveyron: Mindkét csapat lő egy gólt/gólok száma a mérkőzésen Igen/+2.5

24.05.2024 20:30

Péntek este Franciaországban tisztázódik a második ligás gátőr résztvevője, aki a következő dupla meccset a Metsszel játssza. A Stade Geoffroy-Guichardban a hazai St. Étienne a Rodezzel csap össze, amely kedden az FC Paris büntetőpárbajban elért győzelmével szerezte meg a duplát.

A St. Étienne számára különösen fájdalmas volt a kieső helyen álló Quevilly Rouen otthonában a legutóbbi fordulóban elszenvedett 1-2-es vereség, hiszen az egész csapat számára kiderült, hogy bármilyen győzelemmel a második kiesőhelyre került volna, tekintettel a Ligue 1-be való feljutásért küzdő legfőbb riválisuk, az Angers döntetlenjére. A „Les Verts” számára azonban még nincs veszve semmi, és mivel a bajnoki címek számát tekintve Franciaország második legeredményesebb csapata (10), még mindig van esélyük arra, hogy kiharcolják a feljutást az első osztályba. A csapat némileg átalakult a két évvel ezelőtti legutóbbi kiesés óta. A fő gólszerzők jelenleg Ibrahim Sissoko (12+1) és Irvin Cardona (8+8), de ő csak kölcsönben van a St. Etienne-ben a német Augsburgtól. A tél óta a klubnál dolgozó új edző, Olivier Dall’Oglio irányítása alatt a csapat sokat javult az eredmények tekintetében, és miután tavaly a nyolcadik helyen végzett, közel 20 ponttal lemaradva a kiesőhelyektől, nagy a fejlődés.

A Rodez szurkolói extázisban voltak a keddi, Párizs elleni győzelem után, hiszen az okcitán klub játékosainak büntetők után sikerült nyerniük, annak ellenére, hogy az első három büntetőt nem értékesítették a szétlövésben! Maga a mérkőzés, amelyen Didier Santini edző védencei az elején és a legvégén is gólt kaptak, 2-2-re végződött, és azonnal következett a büntetőpárbaj. A mindössze 18 éves kapus, Ewen Jaouen kétszer is betalált, míg a büntetők további két alkalommal tétováztak. Ugyanez elmondható az első három Rodez-játékosról is, akik nem tudták értékesíteni a büntetőiket, de így is szenzációs továbbjutást élveztek a rájátszás döntőjébe egy első osztályú csapattal. Ez így is hatalmas eredmény a Rodez számára, hiszen a klub a múltban még soha nem élt át ilyen feszült és rangos mérkőzéseket, amelyek a feljutáshoz kötődtek.

Mire fogadjunk?

A St. Étienne a 2022-es kiesésük óta négyszer találkozott a Rodez-zel a Ligue 2-ben, és egyszer sem tudta legyőzni őket (0-2-2), legutóbb pontosan két hete, amikor 1-1-re végződött a mérkőzés a St. Étienne otthonában. Annak ellenére, hogy a Rodez ebben a szezonban a negyedik helyen végzett a tabellán, ötvenegy gólt szerzett, ami az ötödik legtöbb a Ligue 2-ben, miközben hatvankét gólt szerzett, ami a második legtöbb a bajnokságban. Az ilyen statisztikák azt jelentik, hogy gólokból talán ezúttal sem lesz hiány. A St. Étienne várhatóan a mérkőzés tempóját fogja meghatározni, míg a Rodez-i vendégek betörésekből fognak veszélyeztetni, amit vagy Andreas Hountondji, vagy Killian Corredor sikerrel tud majd gólra váltani. A mérkőzésen legalább három gólt látni fogunk, és mindkét csapatnak gólt kellene szereznie, ami szintén elég érdekes odds.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker