Skócia – Magyarország: több mint 2.5 gól a mérkőzésen

HUbookmaker
június 22, 2024
20 Nézettség

Tippünk: Skócia – Magyarország: több mint 2.5 gól a mérkőzésen

23.06.2024 21:00

Míg Magyarország két vereség után már elvesztette esélyét a közvetlen nyolcaddöntőbe jutásra, addig Skócia reményei még élnek. Pontosabban haldoklik. Meg kell verniük Magyarországot, miközben abban reménykednek, hogy Németország meg tudja verni Svájcot, méghozzá úgy, hogy az jobb pontszámot érjen el. Jelenleg mínusz négy góllal állnak, Svájc plusz kettővel, a hazaiak 1-5-ös debütálása miatt.

A skótok visszavágtak a nyitóbotrányból, góllal nyitottak Svájc ellen, és bár az előnyt nem tudták megtartani, 1-1-es döntetlent értek el, amivel bennmaradtak. Az elkötelezettség, az intenzitás, a koncentráció, mind-mind a megfelelő szinten volt, kárpótolva Steve Clark edző csapatának futballista hiányosságait. A skótok végül a vasárnapi győzelemig száguldottak, amire szükségük is volt. De nélkülözniük kell a védő Tierney-t, aki a második félidőben megsérült.

A kiváló selejtező után Magyarországot a torna sötét lovaként emlegették, de a játékosok és Marco Rossi edző hallani sem akartak róla, mintha tudták volna, hogy a csoportkör után számukra véget ér a bajnokság. A magyarok a Svájc elleni nyitómeccsük első félidejét elvesztették (1:3), és még a Németország elleni javuló teljesítmény (0:2) sem volt elég a pontszerzéshez. Voltak lehetőségeik a pontszerzésre, különösen a gól nélküli döntetlen során, de az Eb-n eddig nehezen jutottak célba. Skócia ellen már gólt kell szerezniük, egy győzelem elég lehet nekik ahhoz, hogy egy bizonyos konstellációban feljebb lépjenek a harmadik helyről. Ehhez azonban a lehető legnagyobb különbségű győzelemre van szükség.

Mire érdemes fogadni:

Mindkét csapat hullámzó meccset fog játszani, a döntetlen nem old meg semmit. Ennek az lesz az eredménye, hogy mindkét fél támadófocit fog játszani és két gólnál többet fog lőni a mérkőzésen.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker