RB Leipzig – Bréma: Kézi tipp Lipcse -1.5

HUbookmaker
május 11, 2024
24 Nézettség

Tippünk: RB Leipzig – Bréma: Lipcse -1.5 hendikep Leipzig

11.05.2024 15:30

Az RB Leipzig és a Werder Bremen is szeretné meghosszabbítani győzelmi sorozatát. Marco Rose edző védenceinek már biztos a Bajnokok Ligája-kvalifikáció, míg a vendégek csendben a tabella közepén állnak, de még feljebb is gondolkodhatnak, hiszen hárompontos hátránnyal indulnak a 33. fordulóban az európai kupaporondon.

Legutóbb a Lipcse a legvégén kapott ki 1-1-re a Hoffenheimtől, és négy forduló után megingott, de kilenc bajnoki meccsre (7-2-0) növelte veretlenségi sorozatát, így ismét korán bebiztosította a Bajnokok Ligája-kvalifikációt. A Die Roten Bullen két egymást követő hazai vereséggel vágott neki a tavasznak, de egyébként saját közönsége előtt üresen maradt (11-3-2).

A Bremen viszont egy hete megosztozott a pontokon a Borussia Mönchengladbach csapatával (2-2), és a német élvonalbeli bajnokság szezonjában mindössze harmadszor nem kapott ki zsinórban legalább háromszor (2-1-0). A Werder így matematikailag is megerősítette üdvösségét, és megszilárdította pozícióját a tabella középmezőnyében. Az észak-német klub legutóbb négy meccset nyert idegenben, másrészt viszont a téli szünet előtt egyetlen meccset sem nyert ott.

Mire érdemes fogadni:

A szászok a 100%-os hazai mérlegükre építve ismét legyőzik a Brémát. Nem lennék meglepve, ha a Lipcse hendikepes győzelmet aratna.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker