Rangers FC – SL Benfica: mindkét csapat szerez egy gólt és több mint 2,5 gólt egy mérkőzésen

HUbookmaker
március 14, 2024
28 Nézettség

A mi tippünk: Rangers FC – SL Benfica: mindkét csapat szerez és több mint 2,5 gólt a mérkőzésen.

14.03.2024 18:45

Három kölcsönös meccs 2020 óta, három vad döntetlen és összesen 14 gól! A riválisok meccsei szórakoztatóak, egy hete Lisszabonban barátságos 2-2-re váltak el, a feljutási esélyeik pedig nagyjából ötven-ötven százalékosak.

A Rangers kétszer vezetett, a Benfica kétszer egyenlített, először egy kézilabda miatt szigorúan megítélt büntetőből, másodszor egy öngólnak köszönhetően, és a párharcokban is 2-2-es döntetlenre állnak. Mindkét csapat támadóan játszott, gyakran jutottak el a végzónába, a Sasok 25 lövést (5 kapura) és 14 szögletet produkáltak múlt csütörtökön. A skótoknak kettővel kevesebb gólszerzési lehetőségre volt szükségük, de a Sasok védelme az elmúlt hetekben igazolta a gondjait, négy meccsen tíz gólt kaptak, különösen a Portóban elszenvedett 0-5-ös bukás volt figyelemre méltó.

Az Ibrox Parkban, teltházas közönség támogatásával a Rangers még erősebb és bátrabb lesz. Az Európa Ligában kilenc mérkőzés óta veretlenek, és portugál ellenfelükkel szemben a legutóbbi tizenegy találkozójukon 8 győzelem és 3 döntetlen a mérlegük. A Benficán és különösen az edzőjükön, Roger Schmidt-en nagy a nyomás. Ősszel kiestek a Bajnokok Ligájából, a portugál bajnokságban sem állnak jól, a szurkolók pedig azzal az üzenettel küldik el a német edzőt, hogy senki sem több a Benficánál.

Mire érdemes fogadni:

Az Ibrox egy újabb kiélezett csatának lesz tanúja e riválisok között, amelyben gólok fognak esni. Mindkét csapat gólt fog szerezni, és legalább három találat ismét születik.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker