Raducanu E. – Pegula J.: 2

HUbookmaker
június 26, 2024
22 Nézettség

Tippünk: Raducanu E. – Pegula J.: 2

26.06.2024 14:45

Jessica Pegula két hónapos sérülés miatti kihagyás után tért vissza a füves szezon elején, és kiváló teljesítményt nyújtott füvön. Hertogenboschban előbb a nyolcadik fordulóban búcsúzott, a múlt héten viszont megnyerte a berlini tornát, és pályafutása első füves címét ünnepelhette.

A formáját arra szeretné felhasználni, hogy Wimbledon előtt megfelelő meccsritmusba kerüljön, és az angliai Eastbourne-ben egy főpróbán is részt vesz. Ott szabadkártyával jutott be a nyitókörbe, és a nyolcadik fordulóban a brit Emma Raducanuval találkozik, aki nagyon veszélyes ellenfél lesz.

Raducanu az angliai Nottinghamben nyitotta a füves szezont, ahol az elődöntőig jutott. Eastbourne-ben Sloane Stephens elleni sima 6-4, 6-0-s győzelemmel nyitott. Ezek fontos győzelmek számára, mivel tavaly kihagyta a szezon füves részét, és nem volt játéktapasztalata ezen a felületen, ami mindig kulcsfontosságú tényező a wimbledoni csúcsra jutás szempontjából.

Mire érdemes fogadni:

Raducanu talán jól játszik füvön, de Pegula összességében sokkal jobb teniszező, és remek formában van. Képes behúzni a várhatóan vonzó mérkőzést.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker