Portugália – Franciaország: előléptetés – 2

HUbookmaker
július 4, 2024
20 Nézettség

Tippünk: Portugália – Franciaország: továbbjutás – 2

05.07.2024 21:00

A két futballnagyhatalom összecsapása első ránézésre nem ígérkezik túl vonzónak, Franciaország a torna végén küszködik, a portugálok pedig jobb és rosszabb eredmények között váltogatják egymást.

A cseh csoport győztese, Portugália jól szállt be a bajnokságba, kétszer is nyert, de Grúzia és Szlovénia ellen már nem így alakult. A csapat megfizeti az árát annak, hogy Cristiano Ronaldónak kell játszania, aki negatívan befolyásolja a csapat játékát. A világfutball legendája már nem bírja azt a teljesítményt, mint a korábbi korban, nem lehet megállítani. A tornán egyetlen gólt szerzett a büntetőpárbajban, ezzel szemben számos ígéretes standardot égetett el. Ronaldo lelassult, kevesebbet ugrik, és futásban sem mutat különösebb teljesítményt. Ellenkezőleg, a játékos mentális rugalmassága csökkent, a meccseken próbál szimulálni, a csúcspont egy elhibázott büntető utáni sírás volt.

Bár Ronaldo még mindig képes meccseket eldönteni, a portugálok szenvednek a jelenlététől, a Ronaldóra épülő minden modell már régen elavult. Ráadásul a veteránnal az élen a csapat nem tud hatékonyan presszionálni, így a második hullám gólhozzájárulásában kell bízniuk. A portugálok eddig egyetlen erős csapattal sem találkoztak a tornán (Törökország, Grúzia, Csehország és Szlovénia), így papíron esélytelenebbként mennek a mérkőzésre.

Franciaország szintén nem tündököl, de játszottak már Belgiummal vagy Hollandiával, ami keményebb tesztnek számít. Mindenesetre a csapatot remek védekezés díszíti, Deschamps edző védencei mindössze egy gólt kaptak a tornán, méghozzá egy büntetőből, amit akkor ismételtek meg, amikor Lewandovski elsőre nem talált be.

Elöl viszont van gondja a csapatnak, igazából még nem lőttek gólt a meccsből, a büntetőt leszámítva két gólt öngólként jóváírtak az ellenfélnek. Franciaország mindenesetre elöl nagyszerűen teljesít sebességben, ami gondot okozhat a veterán Pepének. Mbappé napról napra jobban érzi magát orrsérülése után, aminek meg kellene látszania.

A kizsigerelt Rabiot hiánya kényszerű változás lesz, de a gall válogatott rendkívül jó kispaddal rendelkezik, és gond nélkül tud pótolni egy-egy játékost.

Mire érdemes fogadni:

Mindkét csapat képes a továbbjutásra, a mérkőzésen a nagyobb számú hiba lesz a döntő. Portugália eddig több hibát vétett a tornán, míg Franciaország a precíz védekezésének köszönhetően papírforma favorit. A szelvényen a kettes számú tartozik, aki nem szeret kockáztatni, az a biztonságosabb lehetőséget, a francia továbbjutást próbálhatja ki. A mérkőzésen valószínűleg kevesebb gólt láthatunk majd.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker