Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 drágakő

HUbookmaker
február 20, 2024
28 Nézettség

A mi választásunk: Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 drágakő

20.02.2024 13:00

Karolina Pliskova a múlt heti, Iza Swiatek elleni elődöntős mérkőzését nem játszotta le derékfájás miatt. A fáradtság is nagy szerepet játszott ebben a húzásban, hiszen a cseh játékos nyolc nap alatt nyolc meccset játszott, és ahogy mondani szokták, nagyon megviselte a dolog. Pár nap pihenő után hétfőn újabb mérkőzést vállalt, ezúttal a dubaji 1000-es tornán az első fordulóban, ahol a kínai Shuai Zhangot verte.

Mivel Pliskova Dohában egyáltalán nem játszott elődöntőt, így nem szakadt meg a győzelmi sorozata, és zsinórban a tizedik meccsét nyerte meg. Kedden aztán a tizenegyedik győzelmére tesz kísérletet, amikor a mindössze tizenkilenc éves Ashlyn Krueger ellen lép pályára.

Az amerikai a nyitókörben három szettben legyőzte a francia Caroline Garciát, hogy jóvátegye dohai botlását, ahol az első fordulóban kiesett. Összesen hét győzelmet és hat vereséget számlál ebben a szezonban. A selejtezőben játszott mérkőzéseinek túlnyomó többségét azonban megnyerte (összesen ötöt).

Mire érdemes fogadni:

Pliskova remek formában van, és favoritként megy a második fordulóba Dubaiban. Az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményét figyelembe véve nagy meglepetés lenne, ha nem győzné le a fiatal és tapasztalatlan amerikait. Az oddsot egy enyhe hendikeppel szépen lehet növelni.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker