Pardubice – Teplice: hazai győzelem – 1

HUbookmaker
február 17, 2024
30 Nézettség

Tippünk: Pardubice – Teplice: hazai győzelem – 1

17.02.2024 15:00

A Pardubice hurrikánként rohamozta meg a bajnokság második felét, két idegenbeli meccsen is teljes pontszámot szerzett és öt gólt lőtt.

A felkészülés jó szakasza beigazolódott, és a csapat végre elkezdte lőni a gólokat. A következő mérkőzéseken sokkal jobban fog játszani a csapat, hosszú idő után nem lesz minden eredménykényszer alatt. Zlatohlavek és Daňek a végére mutatkozik be, Krobot feljövőben van, és Patrák is kezd számolni, aki Brdička rovására helyet követelt magának a kezdőcsapatban. A Pardubice hazai pályán a liga leggyengébb csapata, de a jelenlegi helyzetüket tekintve van esélyük a harmadik fordulóban a sikerre. A Teplicéhez képest több kreativitással rendelkeznek, és több játékosuk is részt vesz a végjátékban.

A Teplice otthon verte a Zlínt (2:1), Fila gólt szerzett. A vaskos csatár orvosilag rendben van, de ő és Gning problémás betörő párost alkotnak. Kelet-Csehországban a vendégek csak a biztos védekezésből való játékra számíthatnak, de a csábítás kölcsönös lesz. Nagy rohamokat azonban nem lehet majd látni, a Teplice csak ritkán nyitja ki a védelmet, mert a középpályán hiányzik a minőség. A Sklářiék ősszel már kikaptak a Pardubicétől a legszorosabb különbséggel, és ezúttal egy góllal rosszabbak, talán szerencsétlenebbek lesznek.

Mire érdemes fogadni:

Megéri a hazaiak győzelmére fogadni, Kováč edzőnek végre sikerült felébresztenie védenceit a végén, ami a Pardubice eredményeinek alfája és omegája.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker