Olympiakos – Aston Villa: győztes Aston Villa/két csapat szerez gólt IGEN

HUbookmaker
május 9, 2024
24 Nézettség

A mi tippünk: Olympiakosz – Aston Villa: győztes Aston Villa/két csapat gólja IGEN

09.05.2024 21:00

A birminghami nyitómeccs az Olympiakosz meglepetésgyőzelmével ért véget, amely 4-2-es győzelmével minden idők második görög klubjaként juthat be a három európai kupa egyikének döntőjébe.

Az Aston Villa úgy tűnik, hogy a szezon végére elfogy a levegő. A negyeddöntőben büntetőpárbaj után még sikerült kiütniük a Lille-t, de a Premier League-ben zsinórban két győzelmet sem tudtak aratni, és továbbra sem ünnepelhetik a karnyújtásnyira lévő Bajnokok Ligája-kvalifikációt. A Villa pocsékul játszott az Olympiakosz ellen, az első két gólt egy elhibázott les miatt kapta, majd amikor 2-2-nél sikerült egyenlíteniük, a harmadik gólt egy fehérvári kézilabdát követő büntetőből, a negyediket egy távoli lövés után a kapus ellenkező sarkába kapták. Luiz aztán a meccs későbbi szakaszában még egy büntetőt is eladott.

Az Olympiakosz végül klinikailag pontos volt, öt kapura lövéséből négy a hálóban kötött ki, a marokkói csatár, El Kaabi pedig kalapácsvető volt, aki hét Konferencia Liga-mérkőzésen nyolc gólra javított. Egyébként még a kétgólos előny sem jelenthet semmit, az Olympiakosz a kiélezett párharcok specialistája. A nyolcadik fordulóban a Maccabi Tel-Aviv otthonában kapott ki 1-4-re, hogy aztán a visszavágón hosszabbításban 6-1-re győzzön. A Fenerbahce elleni negyeddöntőben (otthon 3:2, idegenben 0:1) még büntetőpárbajba is kellett menniük.

Mire érdemes fogadni:

Az Aston Villának legalább két gólt kell szereznie, és nem szabad kapnia egyet sem, már a kezdetektől fogva támadásban bíznak majd. Az Olympiakosz ki fogja nyitni az ablakokat a vendégvédelemben. Ez egy olyan kombinációt kínál a vendégek győzelmére, ahol mindkét csapat gólt szerez.

Bizalom:

5/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker