Olomouc B – Vyškov: győztes Vyškov

HUbookmaker
március 15, 2024
30 Nézettség

Tippünk: Olomouc B – Vyškov: győztes Vyškov

15.03.2024 17:00

Két tavaszi forduló elég volt, és az első Vyškov-csapat előnye egy pontra zsugorodott. Az őszi félbajnok előbb nem tudta legyőzni az újonc Kroměříž védőfalát, ahol 0:1-re kikapott, majd hazai pályán 2:2-es döntetlent ért el a Vlašimí ellen, ami a mérkőzés lefolyását tekintve győzelemnek tekinthető. Diallo a 90. és a 93. percben szerzett gólt. Az utolsó percben szerzett pont lendületet ad a csapatnak, a nagy téli változások után a csapat fokozatosan rendeződik, az új játékosok pedig kezdenek összeszokni.

A Szigma B csapatának van egy megállapodott tengelye, de a felállása olvashatatlan, attól függően, hogy a szélesebb első osztályú keretből állnak-e rendelkezésre játékosok. A tavaszi nyitóforduló hétfői mérkőzésén a juniorcsapat rendelkezésére álltak, és 3-0-ra verték a Jihlavát hazai pályán. A három gólszerző (Singhateh, Fiala, Israel) közül csak egy lépett pályára a Prostějovban, és 0:2-es vereséget szenvedett. Mivel a hétvégén az Olomouc A-csapata játszik, nem sok erősítés lesz a tartalékcsapatban.

Mire érdemes fogadni:

A Jihlava elleni győzelem ellenére a Sigma a legrosszabb csapat a bajnokságban a hazai meccseken. A Vyškov az utolsó két meccsét egyaránt nullára nyerte, így az Androva-stadionban elkönyvelheti első tavaszi győzelmét.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker