NY Rangers- Philadelphia: 6.5 gól felett

HUbookmaker
április 12, 2024
25 Nézettség

A mi tippünk: NY Rangers- Philadelphia: több mint 6.5 gól

12.04.2024 01:07

A Philadelphia elképzelése a rájátszásba jutásról teljesen szétesett. A játékosok fáradtnak, önbizalomhiányosnak tűnnek, és John Tortorella edző, aki az egész szezonban képes volt a megfelelő húrokat pengetni, szintén tanácstalan. A Flyers zsinórban nyolc meccset veszített el, köztük legutóbb Montrealban 3-9-es totális vereséget szenvedett. Ez abszolút szégyen volt.

Egy ilyen meccs szétrúghatja a Philadelphia seggét, ráadásul ma este egy New York-i rivális ellen játszanak. Természetesen a Rangers a favorit, de ez a meccs csapda lehet. A Flyers játékosaiban van büszkeség, és amit Montrealban megvettek, arra nehéz ráharapni.

Jobb, ha ezen a meccsen a gólokra koncentrálunk. Sam Ersson ma este ismét a Flyers kapujában áll. Az NHL legrosszabb kapusa az elmúlt 14 napban. Az elmúlt 4 meccsen 11 gólt kapott a ligaátlag alatt. Elveszítette az önbizalmát. Nem fair ennyire rá támaszkodni. A szezont kettes-hármasként kezdte. Carter Hartot egy szexbotrány miatt kizárták a csapatból, őt pedig az első számú szerepkörbe szorították. Amihez nincs hozzászokva az NHL-ben.

Most már látszik a súlya. Ma este újra a kapuban áll. Jonathan Quick a másik oldalon. Ő sem biztos benne. Az utolsó két meccsén nyolc gólt kapott. A Rangers az utóbbi időben remekül játszik.

Mire érdemes fogadni: A Flyers védekezésben gyenge, mindkét kapus nem bővelkedik önbizalomban, a Rangersnek pedig szuper erőcsatára van. Itt potyogni fognak a gólok.

Bizalom: 6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker