Németország – Kazahsztán: Németország/+4.5 gól

HUbookmaker
május 17, 2024
24 Nézettség

Tippünk: Németország – Kazahsztán: Németország/+4.5 gól

17.05.2024 16:20

Németország a lehető legjobban játszva jutott be a jégkorong-világbajnokság negyeddöntőjébe. Bár Amerikától és Svédországtól is 1:6-ra kikaptak, az erős Szlovákiát 6:4-re verték, a bronzérmes címvédő Lettországot pedig 8:1-re deklasszálták. A lettek a németek elleni mérkőzésig nagyon jól játszottak a tornán, és három győzelmet sikerült begyűjteniük (vagy hosszabbítás után, vagy rendes játékidőben).

A következő mérkőzésen Németország Kazahsztánnal találkozik, akik ellen megerősítik erős favorit szerepüket. A kazahok Franciaország elleni győzelemmel jutottak be az Ostrava-csoportba, de a következő találkozókon kikaptak. Különösen a Lengyelország elleni összecsapás lesz döntő fontosságú számukra, akik ellen valószínűleg döntő mérkőzést játszanak majd a világbajnokság felsőházi csoportjában való bennmaradásért.

Bár a németeknek védekezésben akadtak problémáik a tornán, támadásban brillíroznak. Négy mérkőzésen 17 gólt kaptak, de ebből 16-ot lőttek. Éppen ezért Kazahsztán ellen is sok gólra számíthatunk.

Mire érdemes fogadni:

Németország legutóbb két éve játszott Kazahsztánnal, és akkor 5-4-re nyert. A németek a kazahok ellen jelentős lépést tehetnek a negyeddöntőbe jutás felé, és ezt pénteken egy győzelemmel meg is teszik. A győzelmük magasabb gólszámmal együtt is ajánlott lehet.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker