Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 gemu

HUbookmaker
július 2, 2024
16 Nézettség

A mi választásunk: Murray A. – Machac T.: Machac T./-40,5 drágakő

02.07.2024 17:45

A Centre Courton kedden egy harmadik meccs is lesz cseh lábtérrel. Marketa Vondroušová és Vít Kopřiv után Tomáš Macháč lép pályára Andy Murray ellen. Macháčnak idén Marseille-ben és Miamiban mindkét mérkőzésén sikerült legyőznie őt. Bár ez Murray hazai Grand Slam-viadala, Macháč ezúttal egyértelmű favoritnak számít.

Bár Macháč egyetlen idei tornáját füvön a németországi Halléban játszotta, ahol kétszer 4:6-ra kikapott a francia Arthur Fils-től, idén nagy fejlődést mutat. Számos érdekes skalp van a tarsolyában, többek között a genfi döntőben, és jelenleg a 39. helyen áll a világranglistán. Mérföldkövei közé tartozik még a miami Masters negyeddöntője, illetve a Roland Garros és az Australian Open harmadik fordulója.

Murray normális esetben füvön lenne a favorit, de ezek a körülmények messze nem normálisak. Murray-t a londoni Queen’s-ben rendezett torna után, kevesebb mint két héttel ezelőtt megműtötték, hogy eltávolítsanak egy cisztát a gerincén. Bár ez nem volt egy komolyabb beavatkozás, egy profi sportoló számára egy ilyen műtét a pályán töltött idővel jár. Murray azonban idén visszavonul, és Wimbledonban szeretne játszani. Így bár nem várható tőle semmilyen ragyogó eredmény, mindent megtesz azért, hogy az All England Clubban indulhasson.

Mire érdemes fogadni:

Bár Murray igyekszik készülni, és jól érzi magát az edzéseken, még biztosan nem 100%-os. Machac ezt ki fogja használni és meg fogja verni Murrayt. Elég érdekes oddsokat kombinálnak aztán a meccsekkel, például azt, hogy 40 meccsnél kevesebbet fog játszani.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker