Murray A. – Humbert U.: Humbert U. -2,5 játszma

HUbookmaker
február 28, 2024
29 Nézettség

A mi tippünk: Murray A. – Humbert U.: Humbert U. -2,5 mérkőzés

28.02.2024 13:00

Andy Murray próbál küzdeni az idővel, de egyre nehezebben megy. Ezt mondta a dubaji tornán, ahová Denis Shapovalov elleni háromszettes győzelemmel jutott be. Ő maga is elismerte, hogy valószínűleg hónapok kérdése, és fel kell hagynia a tenisszel, bár a szíve azt súgja neki, hogy küzdjön tovább.

Azonban még mindazt figyelembe véve, amin keresztülment, nem okoz neki gondot a valósággal szembe nézni. Ebben a szezonban mindössze három mérkőzést nyert és hatot veszített. Dubajban a nyolcadik fordulóban a huszonöt éves francia Hugo Humbert lesz az ellenfele, aki 9-3-as meccsrekorddal és egy marseille-i fedett pályás bajnoki címmel rendelkezik.

Három évvel ezelőtt Murray-nek kétszer is sikerült legyőznie Humbert-t, de a két teniszező azóta nem találkozott egymással. És ahogy telt az idő, a francia fiatalember több mint tisztességes teniszezővé vált, és jelenleg a világranglista 18. helyén áll, míg Murray egy veteránná változott, aki karrierje alkonyán jár.

Mire érdemes fogadni:

Ugo Humbert pályafutása során először favorit Andy Murray ellen. A mérkőzés kiegyenlítettebb lehet, talán három szettre is elhúzódhat, de a végelszámolásnál végül Humbert lesz fölényben. Egy enyhe hendikepet lehet ajánlani.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker