Medvegyev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 játszma

HUbookmaker
március 29, 2024
35 Nézettség

A mi tippünk: Svedin Sándor: A mi tippünk: Medvegyev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 játszma

29.03.2024 20:00

A Miamiban zajló Masters-torna elődöntője igencsak attraktív összecsapást kínál Daniil Medvegyev és Jannik Sinner között. A két játékos összecsapásainak történetében eddig tíz felvonás van, és bár Medvegyev 6-4-re vezet a győzelmek tekintetében, utoljára egy évvel ezelőtt Miamiban örülhetett győzelemnek.

Azóta négyszer találkozott a két rivális a pályán, és Sinner nyerte az összes párharcot. Tavaly ez Pekingben, Bécsben és a torinói Bajnokok Tornáján történt. A legutóbbi párharcukra idén az Australian Open döntőjében került sor, amelyben az olasz teniszező nagy fordulatot követően 3:6, 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:4, 6:3 arányban győzött, és megszerezte első Grand Slam-címét.

Sinner a favorit a tizenegyedik mérkőzésük előtt. A szezonban eddig csak egy meccset veszített el, mégpedig az Indian Wells-i Masters elődöntőjében Carlos Alcaraz ellen, míg Medvegyev három vereséget gyűjtött be, és még mindig vár az első címére ebben a szezonban.

Mire érdemes fogadni:

A Sinner és Medvegyev közötti mérkőzések általában meglehetősen kiegyenlítettek, és gyakran több szettre vagy tiebreakre mennek. Bár nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy Sinner megtalálta a Medvegyev elleni hatékony receptet, amivel már négyszer egymás után le tudta győzni, nem lesz sétagalopp. Sinner nyerni fog, de legalább 20 játszmán át fog tartani.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker