Magdeburg – Nantes: győztes Nantes +3.5 gól

HUbookmaker
október 16, 2024
9 Nézettség

Tippünk: Magdeburg – Nantes: győztes Nantes +3.5 gól

16.10.2024 20:45

A Magdeburg kézilabdázói nyolc pontjukból már ötöt elvesztettek, eggyel többet, mint a tavalyi Bajnokok Ligája teljes csoportkörében.

A német bajnok Szegeden 29:31-re kikapott, Aalborgban 33:33-as döntetlent ért el, legutóbb pedig hazai pályán 26:27-re kikapott a Kielcétől. A Gladiátorok a Bundesligában is botlottak már egyszer Kielben, és ami a legfontosabb, a klubvilágbajnokság döntőjében a Veszprémtől büntetőpárbajban kikaptak, ami nem segített az ügyükön.

Mindenesetre a szezon eleji megterhelő menetrend megviselte a csapatot, ráadásul a rotáció is sújtja, amelyben a német válogatott Hornke és Weber, valamint a svéd középpályás Claar is szerepel. A Magdeburgnak most a Bajnokok Ligájában kell behoznia a váratlan pontveszteséget.

Szerdán a Nantes-t fogadják, amely egy év szünet után tért vissza az elit klubversenybe. A francia csapat százszázalékos hazai pályán, ahol legutóbb rekordot jelentő 44:27-re verte a Kolstadot, előtte pedig 23:20-ra a Kielcét. Idegenben nullára állnak, de legutóbbi idegenbeli meccsükön szűk 32:33-as vereséget szenvedtek a Szegedtől.

Mire érdemes fogadni:

A két rivális már hat mérkőzést játszott egymással az európai porondon, de a Bajnokok Ligájában ez lesz az első összecsapásuk. A mérleg egyértelműen a Magdeburg javára szól (5-1-0), de a meccsek nagyon kiegyenlítettek, a legutóbbi négyet a Gladiátorok nyerték egy, két és három góllal. Érdemes tehát arra fogadni, hogy a vendégek három góllal nyernek.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker