Litvínov – Kometa Brno: Litvínov: Ki lövi az első gólt – Litvínov

HUbookmaker
március 22, 2024
27 Nézettség

A tippünk: Litvínov – Kometa Brno: Ki lövi az első gólt – Litvínov

22.03.2024 17:00

A Litvínov hétmeccses győzelmi sorozatát vesztette el a Kometa elleni harmadik negyeddöntőben, így elszalasztotta a képzeletbeli szétlövés lehetőségét. A Verva azonban továbbra is minden lapot tart a kezében, és pénteken a harmadik pont megszerzésének favoritja lesz.

A vegyészek előbb szétlövés után 2:1-re nyertek a morva fővárosban, majd 5:1-re verték ellenfelüket. A Litvínov csütörtökön szintén stabilan játszott szurkolói előtt. A brit csatár, Liam Kirk 52:43-nál a második góljával felvidította őket, de a 3:2-es vezetés egy percig sem tartott. Sőt, az 55. perc végén már 3:4-es hátrányban voltak, ami a mérkőzés végeredményét is jelentette.

A mérkőzés nagyon kiegyenlített volt, amit a kapura lövések statisztikája is jól deklarál. Ebben a tekintetben a Litvínov egy próbálkozással volt jobb (38:37). A mérkőzés elején azonban ők voltak az aktívabb csapat, amit a saját stadionjuk előnye miatt pénteken is meg kellene ismételni.

Mire érdemes fogadni:

A sorozat eddigi három mérkőzésén az észak-amerikaiak szerezték az első gólt. A tegnapi rossz befejezés után Mlejnek edző védencei rögtön az elején kezdenek, és ismét vezetést szereznek.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker