Líšeň – Zlín: 0

HUbookmaker
július 19, 2024
23 Nézettség

Tippünk: Líšeň – Zlín: 0

20.07.2024 16:30

A bukmékerek szerint a Zlín a legnagyobb favorit a közvetlen feljutásra az első osztályba, ahonnan kilenc év után kiesett.

A Ševce élén ismét Bronislav Červenka edző áll majd, aki esélyt kapott arra, hogy kijavítsa, amit tavasszal ő és csapata elrontott. Mindenesetre csapata félig-meddig átalakult. Különösen érezhető lesz a tehetséges fiatalok, Bužek (Slavia) és Slončík (Plzeň) elvesztése, de azért van még minőség a csapatban – a kapus Dostál, az eredményes stopper Černín, a védő Didiba, az ügyes szélső Bartosák, a sikkes Tkáč, a grúz technikus Natshebija, a szerb gyorshátvéd Vukadinovic, és a csatár Poznar is visszatért a klubhoz.

A felkészülés során a Zlín a főpróbán 0:1-re kikapott az Austria Wientől, előtte pedig értékes 2:2-es döntetlent ért el a Ruzomberok otthonában, amely a Konferencia Liga második fordulójába jutott. A vendégekre azonban teljesen más mérkőzés vár Lišněben, ahol egy kemény, a második ligában megalapozott ellenfél védelmét kell majd megteremteniük és legyőzniük.

A brünni csapat hosszú ideje a második liga jobbik feléhez tartozik, a csapat konszolidált, fegyelmezett, nehezen lő gólt, az elmúlt négy szezonban egy alá szorította a kapott gólok átlagát.

Mire érdemes fogadni:

A két csapat jól ismeri egymást, a felkészülés során rendszeresen találkoznak, és az utolsó négy meccsből három döntetlennel zárult. A Zlín egy pontnál többet nem fog elvinni Lišnából.

Bizalom:

5/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker