Lazio – Bologna: 1

HUbookmaker
február 18, 2024
32 Nézettség

Tippünk: Lazio – Bologna: 1

18.02.2024 12:30

A Cagliari 3-1-es győzelme a legutóbbi fordulóban visszahozta a Laziót a negyedik helyért folytatott küzdelembe, és Ciro Immobile 200. gólja az olasz élvonalbeli bajnokságban is okot adott az örömre. A Bologna is három pontot szerzett, szerdán otthon 2-0-ra verte a Fiorentinát.

A Lazio a tabellán elfoglalt pozícióját tekintve az egyik kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll, és Maurizio Sarri védencei számára mindenképpen előnyös, hogy a saját stadionjukban rendezik. Ott ugyanis nagyon jó mérleggel büszkélkedhetnek a bajnokságban (6-3-2), mindössze hét gólt kaptak. És ezen nem is kell változtatni, hiszen a Lazio zsinórban öt meccset tudott megnyerni itt, amelyeken összesen csak kétszer kapott gólt.

A Bologna ezzel szemben idegenben nem túl erős, amit az is bizonyít, hogy idegenben egyetlen bajnoki győzelemmel állnak (1-7-3). Viszont a hét végén sikerült a Fiorentinát legyőzniük, és zsinórban harmadik hazai győzelmüknek köszönhetően egy pontra megközelítették a negyedik helyen álló Atalantát. Vajon Thiago Motta védencei, életük formájában, képesek lesznek áttörni az idegenbeli kudarcokat?

Mire érdemes fogadni:

A Lazio döntő fontosságú bajnoki összecsapás előtt, a héten a Bajnokok Ligája első elődöntőjében 1-0-ra legyőzte a Bayernt. A Biancocelesti, akárcsak ellenfele, hazai meccseken specialistának számít, és ez a tendencia folytatódhat. A Lazio a Bolognával ellentétben hozzászokott a sűrű menetrendhez.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker