Karviná – Vyškov: Karviná/kevesebb mint 3,5 gól a mérkőzésen

HUbookmaker
június 2, 2024
19 Nézettség

A mi jóslatunk: Karviná – Vyškov: Karviná/ 3,5 gólnál kevesebb a mérkőzésen

02.06.2024 17:30

Vyškov Ďoličekben intézett egy esetleges első ligás menedékjogot, de Dél-Morvaországban „nyugodtan” lehetnek. A Karviná csütörtökön 1-0-ra győzött Drnovicében, a Vyškov pedig nem kapott gólt a harmadik baranyai meccsén, miután tavaly kétszer is üres kézzel jött ki a Zlín ellen. Akkor Bátán 0:1-re kikapott, a hazai visszavágó 0:0-ra végződött.

Nem mintha a második ligás kihívónak nem lett volna esélye, a sziléziaiak különösen az első félidőben fejtettek ki kemény ellenállást. Minden bizonnyal jobb teljesítményt nyújtottak, mint a bajnoki verseny végén, amikor az utolsó öt fordulóból mindössze egy pontot szereztek. A Karviná fokozatosan építette fel a teljesítményét, az utolsó félórát uralta, és nem engedte a Vyškovot semmit sem csinálni. Ráadásul a csapat tíz játékossal fejezte be a mérkőzést, miután Amidou Diallo lecserélése és sérülése miatt a csapat nem lépett pályára. A veszteseknél már a mérkőzés előtt hiányzott a kulcsfontosságú középpályás, Santiago Eneme, akinek elszakadt az egyik izma.

Marek Bielan, a Karviná edzője megengedhette magának azt a luxust, hogy a szlovák gyorshajtót, Regalit a kispadon hagyta, egyértelműen szét akarta szórni az erőit, és már a hazai visszavágóra gondol, ahol csapata aktívabban fog játszani azzal a céllal, hogy minél hamarabb eldöntse a mérkőzést, hogy ne kelljen a végéig izgulnia.

Mire érdemes fogadni:

Folytatódik a Vyškov meddősége a baranyaiaknál, a Karviná nyeri a hazai visszavágót, maximum három góllal a mérkőzésen.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker