Kanada – Szlovákia: erőcsatár góljai – több mint 1.5

HUbookmaker
május 23, 2024
51 Nézettség

A mi jóslatunk: Kanada – Szlovákia: Power play gólok – több mint 1.5

23.05.2024 16:20

A jégkorong-világbajnokság rájátszásba jutott. Az előcsoportok hosszú küzdelmei után csütörtökön a teljes negyeddöntős programot játsszák le. Az első mérkőzésen Kanada és Szlovákia csap össze egymással.

A kanadaiak eddig veretlenek a tornán, csak az Ausztria és a Csehország elleni mérkőzéseket hagyták hosszabbításba torkollni. Szlovákia ezzel szemben három vereséget szenvedett, és a B csoport negyedik helyéről jutott a legjobb nyolc közé.

A Kanada-Szlovákia mérkőzés több kiélezett helyzetet is kínálhat. Gyakoriak lesznek a kontrák, amelyek rengeteg lehetőséget biztosítanak majd a gólszerzésre. Ha szigorúan a statisztikákat nézzük, Kanada eddig hatszor használt ki erőjátékot (a hatodik legeredményesebb csapat az erőjátékban), és öt gólt lőtt a rövidzárlatban, amivel a tizedik helyen áll. Szlovákia nem volt ennyire jó az erőjátékban, de a torna legfontosabb mérkőzésén éppen akkor kell dolgozni az erőjátékon. A szlovákok 21 rövidzárlatból négyszer váltottak gólt.

Mire érdemes fogadni:

A Kanada-Szlovákia mérkőzésen nagy szerepet kapnak az erőcsaták. Két erőcsatár gólja nagyon valószínű, különösen azért, mert Kanada erős az erőjátékban, a rövidzárlatban pedig gyenge pontja van, amit a szlovákoknak ki kell használniuk, ha harcba akarnak szállni a feljutásért.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker