Hollandia – Spanyolország: 2. félidő Hollandia -2.5

HUbookmaker
július 29, 2024
14 Nézettség

Tippünk: Hollandia – Spanyolország: 2. félidő Hollandia -2.5

30.07.2024 14:00

A csoportkör harmadik fordulójában régi ismerősök találkoznak, akik a decemberi világbajnokságon és a közelmúltbeli spanyolországi olimpiai selejtezőn is megmérkőztek egymással, ahol a cseh kézilabdázók hiába próbálkoztak a továbbjutással. A hollandok mindkét mérkőzést megnyerték (29:21, 27:26), és Párizsban is a hollandok fölénye kellene, hogy érvényesüljön.

A spanyolok mindkét nyitómérkőzést elveszítették, pedig mindkettőn favoritnak számítottak. Az olimpiát egy megsemmisítő 18:29-es vereséggel nyitották Brazília ellen, akiket korábban zsinórban hatszor vertek meg. Ezt követően 21:26-ra kikaptak Angolától, akit közvetlenül a torna előtt 22:21-re megaláztak az előselejtezőben. Spanyolországnak támadásban van gondja, egy félidőben csak tíz gólnál többet tudtak lőni, majd a második félidőben Angola ellen teljesen összeomlottak támadásban, és a szünet után hat gólra fogyatkoztak. Feltűnő a középpályás Alicia Fernández hiánya, aki közvetlenül a torna előtt sérült meg.

A hollandok tapasztaltabb és jobb minőségű csapattal rendelkeznek, amely az utóbbi nagy tornákon jobb eredményeket mutatott fel, mint a spanyolok. Négy olyan játékosuk van, aki több mint 600 válogatott gólt szerzett, de a következő generáció már most érezteti a hatását. A spanyolokkal ellentétben a hollandok felvették a versenyt Angolával (34:31), és viszonylag kiegyenlített meccset játszottak a házigazda Franciaországgal (28:32), de összességében sokkal eredményesebbek, és a támadójátékuk is változó.

Mire érdemes fogadni:

A spanyolok az első két párharcban eleinte jól tartották magukat, de fokozatosan visszaestek, és a második félidőket egyértelműen elveszítették (8:14, 6:12). Hasonló lesz a hollandok ellen is.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker