Garcia Car. – Collins D.: Collins D. -2,5 drágakövek

HUbookmaker
március 27, 2024
63 Nézettség

A mi választásunk: Garcia Car. – Collins D.: Collins D. -2.5 drágakő.

27.03.2024 18:00

Nagyjából február eleje óta, vagyis amióta bejelentette, hogy ebben a szezonban visszavonul, Danielle Collins remekül játszik. Mintha a szándékának bejelentése után lekerült volna róla a nyomás, hogy az eredményekért kell játszania, és olyan stílusban játszik, amivel néhány éve a világ legjobb tíz közé jutott. Február óta a harmadik negyeddöntőjét játssza majd, miután Dohában és Austinban elért sikereire sikerült építenie Miamiban, ahol éppen a legjobb nyolc közé jutott.

A szezonbeli első elődöntőjébe jutás, és tavaly szeptember óta az első elődöntőbe jutás útjában a 30 éves amerikai a szintén idős francia Caroline Garcia áll. Miamiban sikerült legyőznie Naomi Osakát és Cori Gauffot, amelyek nagyon értékes skalpok voltak számára, így a szezonban először játszhat negyeddöntőt.

Garcia hatalmas hátránya a negyeddöntős párharc előtt azonban az, hogy nem tudja felvenni a versenyt Collins stílusával. Az amerikai játékossal 2019-ben, 2022-ben és 2023-ban is találkozott, és minden alkalommal két szettben kikapott. Ráadásul az összes párharcot betonon játszották, ahogy a miami WTA 1000-es tornát is. Ezért is Collins a papírforma favoritja az összecsapásnak, bár alacsonyabb ranglistás játékos, mint Garcia.

Mire érdemes fogadni:

Collinsnak Garciára fáj a foga. Megverte már őt, amikor jól játszott, és azokban az években is, amikor nem tartozott a tágabb világ élmezőnyéhez. Figyelembe véve, hogy az amerikai milyen jól játszik, mióta bejelentette pályafutása végét, őt kell favoritnak tekinteni a kettejük negyedik mérkőzésén. Eddig mindig két szettben nyert, a Miamiban rendezett negyeddöntőben legalább három játszma különbséggel fog nyerni.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker