Frech M. – Garcia Car.: 1

HUbookmaker
szeptember 14, 2024
6 Nézettség

Tippünk: Frech M. – Garcia Car.: 1

15.09.2024 03:00

Caroline García nem kis szerencsével jutott az elődöntőbe Guadalajarában. Ezt a tornát megelőzően zsinórban három vereséget szenvedett, egyenesen a nyolcaddöntőbe került, és ott két tiebreakben győzte le a páros specialista Ena Shibaharát. A negyeddöntőben Maria Bouzkova ellen kellett volna játszania, de gyomor- és bélproblémái miatt nem tudott pályára lépni, így García egyenesen az elődöntőbe jutott.

Ott a lengyel Magdalena Frech lesz az ellenfele, aki idén már legyőzte a franciát. Ez az Australian Openen történt, ahol két szettben nyert. Frech ráadásul hosszú ideje nagyon jó formában van. A prágai WTA-torna döntőse nemrég Monterreyben játszott negyeddöntőt, Cincinnatiben a selejtezőből a második fordulóig jutott (ott a világranglista hetedik helyezettje állította meg), igazából csak a US Openen nem jött össze neki, ott az első körben búcsúzott.

Mire érdemes fogadni:

Frech idén már megismerte García játékát, és akkoriban elég jól játszott. García játéka azonban jelenleg kicsit visszaesett, amit Frech ki fog használni, és ismét legyőzi őt.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker