Franciaország – Spanyolország: 2

HUbookmaker
szeptember 13, 2024
13 Nézettség

Tippünk: Franciaország – Spanyolország: 2

13.09.2024 16:00

Spanyolország karnyújtásnyira van attól, hogy kvalifikálja magát a Davis Kupa kiütéses fordulójába. A cseh csapat elleni sima 3-0-s győzelem után már csak Franciaországot kell bármilyen különbséggel legyőzniük a továbbjutáshoz. A világranglista-harmadik Carlos Alcaraz és a párosban bárkivel játszani képes elitjátékos Marcel Granollers révén a hazaiak reményei nagyok Valenciában.

A franciák az első meccsüket 1:2-re elvesztették Ausztrália ellen, így egyáltalán nem állnak jó kilátásokkal előttük. A spanyolok elleni vereség a kvalifikációs reményeik végét jelenti. Arthur Fils és Ugo Humbert lesz az egyesben. Filsnek sikerülhet a páros meccs és vezetéshez juttathatja csapatát (Spanyolország vagy Pedro Martinezt, vagy Roberto Bautistát fogja pályára küldeni), Humbertnek nem sok reménye lesz Alcaraz ellen, a kvalitások egyértelműen a hazai sztár oldalán állnak. A döntés a párosok között dőlhet el, ahol papíron a spanyolok az erősebbek.

Mire érdemes fogadni:

Spanyolország pénteken megerősíti favorit szerepét, megszerezheti második győzelmét és bejuthat a Davis Kupa novemberi rájátszásába.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker