Empoli – Napoli: 2

HUbookmaker
október 20, 2024
10 Nézettség

Tippünk: Empoli – Napoli: 2

20.10.2024 12:30

Az Empoli elszenvedte első bajnoki vereségét a szezonban, 1-2-re kikapott a Laziótól. A Napoli ezzel szemben megerősítette favorit szerepét, hiszen a Como hazai pályán 3-1-re legyőzte és ezzel megszilárdította vezető helyét a tabellán.

Az Empoli a szezon meglepetése, hiszen az utolsó fordulóig egyszer sem kapott ki. Azonban ha megnézzük a mérlegét (6-4) és az eddigi öt fellépésén elért egyetlen győzelmét (1-3-1), akkor azt sugallja, hogy most nehéz idők kezdődnek a toszkán csapat számára. Könnyen lehet, hogy egy újabb Leccét láthatunk, amely tavaly szintén nagyon jól kezdett, de október közepétől vaskos rendszerességgel kezdett el veszíteni.

A Nápoly reneszánszát éli. A tavalyi tragikus címvédés után Antonio Conténak sikerült összeraknia a csapatot, és az eredmények sem várattak sokáig magukra. Romelu Lukaku, aki egyszerűen ragyog ezen edző alatt, a Como ellen megszerezte negyedik gólját, és két asszisztot is hozzátett. A Napoli is nagyon veszélyes a meccs végén, az utolsó 15 percben öt gólt lőtt.

Mire érdemes fogadni:

A tabellát vezető csapat nem fog tétovázni az Empoliban. Antonio Conte és csapata hét meccsből ötöt megnyert (5-1-1-1), és a nápolyiak máris leplezetlenül a bajnoki címért szállnak harcba. Lehet, hogy az elmúlt években nem ment olyan jól az Empoli ellen, de az idei vendégcsapat egészen másnak tűnik. Ráadásul a hazaiak már elvesztették veretlenségüket, és most jön a lejtmenet.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker