Edmonton – Florida: győztes döntésre – 2

HUbookmaker
június 13, 2024
19 Nézettség

A mi tippünk: Edmonton – Florida: győztes döntőig – 2

14.06.2024 02:07

A döntő sorozat egyértelműen a Florida javára alakul, hiszen mindkét mérkőzést megnyerték otthon, és 2-0-ra vezetnek.

A Florida remek védekezést mutatott be ezeken a mérkőzéseken, 120 perc alatt mindössze egy gólt engedett a bajnokság egyik legoffenzívabb csapatának. Ez azt igazolja, hogy a Panthersnek jobb a kapusa, a csapat pedig egységesen jobban tud védekezni. A Floridán látszik, hogy a csapatnak jót tesz, hogy tavaly döntőt játszott, a csapat koncentrált és elszánt, a csapat kerüli a felesleges hibákat.

Az Edmonton viszont olyan ellenféllel áll szemben, akinek nem fekszik a hoki, nem véletlen, hogy ebben a szezonban már négyszer kikaptak a Floridától, és a végén egy erős ellenféllel szemben küzdenek. Még a legnagyobb sztárok, élükön Mc Daviddel sem tudnak felpörögni, ami elveszi a csapat hitét a sikerben. Az NHL történetében mindössze ötször fordult elő, hogy a klub az említett 0-2-nél meg tudott fordítani egy sorozatot, így teljesen érthető a bizonytalanság az Edmonton játékosainak fejében.

Az előző két meccs nagyon gólszegény volt, ma az Oilersnek kell kockáztatnia, és több gól eshet, mint az előző párharcokban. A hazaiaknak régóta van minőségi erőcsatáruk, ezúttal is adnak majd néhány gólt Bobrovszkijnak, de ez nem biztos, hogy bármit is jelent a végeredmény szempontjából.

Mire érdemes fogadni:

A kölcsönös párharcok egyértelműen a Florida mellett szólnak, a vendégek jobb mentális állapotban vannak, miután 2-0-ra vezetnek a sorozatban. A Panthers ezúttal sem fog változtatni a játékstílusán, és harmadszor is legyőzi a hazaiakat. A biztosabb opció, ha a kettes döntőre fogadunk, beleértve a hosszabbítást is.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker