Colorado – Chicago: Colorado -2.5 gól

HUbookmaker
március 5, 2024
36 Nézettség

A mi tippünk: Colorado – Chicago: Colorado -2.5 gól

05.03.2024 03:07

A Colorado Avalanche a Nyugati Konferencia negyedik csapata, és a jégkorong Szent Gráljának egyik legnagyobb esélyese. A csapat teljesítménye az elmúlt hetekben nem volt ideális, de az alapszakaszban a lényeg, hogy a kieső helyeken végezzenek, amit az Avalanche játékosai tökéletesen teljesítenek.

Sok meccsen pedig örömmel lőnek. A múlt héten a Dallasban, amelyet a Colorado 5-1-re vert, és Chicagóban is éreztették erejüket. Március elején a Blackhawks Illinois-ban játszott, és a Colorado 5-0-ra dekázta ellenfelét.

A Colorado és a Chicago teljesítményének összehasonlítása nem elég jó. A Blackhawks egy újjáépülő csapat, ezért esett teljesen vissza a szezon második felében, amikor sok csapat rájátszás üzemmódba kapcsol és emeli a teljesítményét. Zsinórban hat vereséget szenvedtek el, az utolsó tizenöt meccsükből pedig tizennégyet. Sok ponton egyáltalán nem kapaszkodnak a jégen, amit a siralmas 125:218-as mérlegük is bizonyít.

Mire érdemes fogadni:

Amikor legutóbb a Colorado és a Chicago játszott egymással, az Avalanche nyert. A Nathan MacKinnon, Mikka Rantanen és Cale Makar alkotta csapat a következő mérkőzésen legalább három góllal szeretné legyőzni riválisát.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

1XBETFogadj a 1xbet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker