Celta Vigo – Valencia: 0

HUbookmaker
augusztus 23, 2024
12 Nézettség

Tippünk: Celta Vigo – Valencia: 0

23.08.2024 19:00

A LaLiga nyitó fordulója hat döntetlent kínált, így csak négy hárompontos csapat maradt a tabella élén. Közülük az egyik a Celta, amely a bajnoki prológon egy második félidei fordításnak (66. és 84. perc) köszönhetően az Alavést (2-1) fogadta. A győztes gólt a galíciai ikon Iago Aspas szerezte, aki tizedik szezonját kezdi Vigóban. A sors úgy hozta, hogy a Celta két egymást követő hazai mérkőzéssel kezdheti az új szezont, így Claudio Giráldez edző védencei saját szurkolóik előtt próbálhatják megerősíteni az első mérkőzésen szerzett három pontot.

A Valencia ellen viszont a Valencia lesz az ellenfél, akik szeretnék eltörölni a nullát a pontok számlájáról. Az első fordulóban a második helyezett Barcelonától szenvedtek vereséget (1:2), pedig a favoritok ellen az élre álltak. Baraja edző jó szolgálatot tesz a Mestallában – első (hiányos) szezonjában a „denevéreket” vezette az üdvösségre, a legutóbbi kiírásban pedig már a kilencedik helyet jegyezte velük. A Valencia ebben a szezonban a tabella első felében szeretne szerepelni, és ideális esetben valahol a kupaindulók között.

Mire érdemes fogadni:

A legutóbbi kiírásban mindkét mérkőzés döntetlennel zárult. Most sem lenne nagy meglepetés. A hazaiakat minden bizonnyal feldobja az első fordulóban aratott siker, de a Valencia nem nézett ki rosszul a Barcelona ellen, és mindent megtesznek majd Vigóban, hogy két forduló után ne nullázzanak. A döntetlenre is dupla esély van.

Magabiztosság:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker