Celta Vigo – Bilbao: Bilbao: Dupla esély: döntetlen

HUbookmaker
május 15, 2024
20 Nézettség

A mi tippünk: Celta Vigo – Bilbao: Dupla esélyes: döntetlen

15.05.2024 22:00

A Copa del Rey döntőjének megnyerésével, amely 40 hosszú év után hozta el a trófeát Bilbaóba, az Athletic úgy tűnt, hogy ott zárja a szezont. A Mallorca elleni sikeres büntetőpárbaj óta mindössze egy meccset nyert a LaLigában (1-3-1), ezzel kizárta magát a Bajnokok Ligája-versenyből. A baszk csapat három fordulóval a bajnokság vége előtt nyolc ponttal van lemaradva a negyedik helyezett Atlético Basque mögött, amit nem reális behozni.

A Celta a tabella másik pólusán küzd. Viszonylag kényelmes ötpontos előnnyel állnak az utolsó, kiesésmentes helyen. Egy Bilbao elleni győzelemmel nagyon közel kerülnének az üdvösséghez. A hazaiak remélik, hogy saját stadionjukban, ahol az előző négy meccsükből egyet sem veszítettek el (Villarreal 3-2, Las Palmas 4-1, Vallecano 0-0, Almería 1-0), meghosszabbíthatják győzelmi sorozatukat.

Amire fogadni kell:

Az első mérkőzés érdekes szétlövést hozott, amelyben a Bilbao (4:3) volt a boldogabb a végén. A visszavágó is hasonlóan kiegyenlített lehet, egyértelmű favorit nincs, annak ellenére, hogy a két rivális között nagy a különbség a tabellán (28 pont). Ezért a dupla esélyes döntetlenre való fogadás nem biztos, hogy rossz választás.

Magabiztosság:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

BETWINNERFogadj a Betwinner-en 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker