Bayern – Arsenal: győztes Bayern

HUbookmaker
április 17, 2024
23 Nézettség

A mi tippünk: Bayern – Arsenal: győztes Bayern

17.04.2024 21:00

Soha ne írjuk le előre a Bayernt, akármilyen helyzetben is vannak és a legjobb formában lévő ellenféllel állnak szemben. Bár az Arsenal hazai pályán a Premier League listavezetőjeként, a müncheniek pedig a Heidenheim elleni csúfos Bundesliga-vereségből érkeztek az első negyeddöntő mérkőzésre, a meccs 2-2-es döntetlennel zárult, és a bajorok a végén még a lécet is eltalálták.

A Bayern tehát jobb lelkiállapotban megy majd az Allianz Arénában rendezendő visszavágóra, amit a hétvégi forduló is megerősített a hazai bajnokságban. Az Arsenal 0-2-re kikapott az Aston Villa otthonában, ezzel átadta a tabella vezetését a Manchester Citynek. Egy nagyszerű szezon tehát kártyavárként dőlhet össze egy hét alatt, most kiderül, hogy mentálisan mennyire erős a csapat, és hogyan tudja Mike Arteta felkészíteni őket a kulcsfontosságú meccsekre. A Villa ellen Arteta többé-kevésbé a legerősebb felállásban lépett pályára, de a Kanárik fogatlanok voltak, és kétszer is későn kaptak gólt.

A Bayern viszont 2-0-ra verte otthon a Kölnt, és egy nappal elhalasztotta a Leverkusen bajnoki ünneplését. Mindenesetre most már teljes mértékben az utolsó megmérettetésre koncentrálhatnak, amelyben még részben megmenthetik az egyébként sikertelen szezonjukat. Tuchelnek a baloldalon kell megbirkóznia a kellemetlenségekkel, amely Davies büntetője és Gnabry sérülése miatt esett szét. A megoldás egy Guerreiro, Coman párosítás lehet.

Mire érdemes fogadni:

A Bayern kellemes meglepetést okozott Londonban, Tuchel taktikája, miszerint állandóan nyomást gyakorol az Arsenal szélsőjátékosaira, bevált. A bajorok otthon még erősebbek, a Bajnokok Ligájában az utolsó 14 meccsükön nem kaptak ki az Allianz Arénában (11-3-0), az utolsó két ottani találkozójukon pedig 5-1-re verték az Arsenalt. Ebben az is szerepet játszhat, hogy az Ágyúsoknak egy nappal kevesebb pihenőnapjuk volt. Tegyünk fel egyet a szelvényre.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker