Anglia – Belgium: mindkét csapat lő egy-egy gólt – IGEN

HUbookmaker
március 25, 2024
35 Nézettség

Tippünk: Anglia – Belgium: mindkét csapat szerez gólt – IGEN

26.03.2024 20:45

A keddi barátságos labdarúgó program csúcspontja az Anglia-Belgium párharc lesz. A két futballnagyhatalom a Wembleyben, telt házas stadion előtt csap össze.

Angliának van mit bepótolnia, hiszen a hétvégén Londonban meglepetésre kikapott Brazíliától, ráadásul a gólok tekintetében is alulmaradt (0:1). Éppen a nulla csatárposzton van bosszúság, hiszen a csapat nem tudta pótolni Harry Kane hiányát. Támadásban bőven van miből válogatnia Southgate edzőnek. Watkins (16+10) remek szezont fut az Aston Villánál, ahogy Bellingham is a Realnál (16+3), ugyanez igaz Fodenre (11+7) vagy Gordonra a Newcastle-nél (9+5). Aztán a kispadon ott lapul a gyorsaságot birtokló Rashford vagy a visszatérő Toney. A csapat még Kane nélkül is jelentős erőbedobó képességgel rendelkezik, a fent említett brazilok elleni párharc előtt tizenhárom egymást követő meccsen szerzett gólt.

Belgium sem nyert a hétvégén, a gól nélküli döntetlen Írországban csalódást keltő volt, főleg, hogy milyen támadó nevek vannak a keretben. A csapatból érezhetően hiányzott a játék agya, Kevin De Bruyne, valamint a „lándzsás kalapács” Romelu Lukaku is. Utóbbi kedden a kezdőcsapatban is bevethető lehet, ami nagyban növeli a Vörös Ördögök gólszerzési esélyeit. A kilói és a büntetőterületen való tájékozódása bárki számára nehezen védhető, ahogy a lövései is, amelyeknek óriási hatása van. Emellett Belgium a hétvégéig gólszériát húzott a meccseken, amelyeken érvényesült (10), gól nélkül kijönni tehát meglehetősen kivételes.

Mire érdemes fogadni:

Mindkét csapat a támadó játékstílust részesíti előnyben, a fő sztárok elöl koncentrálódnak. Mindkét ország hosszú ideje következetesen lövi a gólokat, és mindkét csapat sikeres lehet egy-egy összecsapáson.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker