Tampa Bay – Vancouver: 1

HUbookmaker
október 15, 2024
7 Nézettség

A mi tippünk: Tampa Bay – Vancouver: 1

16.10.2024 01:00

A Tampa Bay eddig egy mérkőzést játszott a szezonban. A Carolina otthonában játszottak, ahol Nikita Kucherov kalapácsütésének köszönhetően 4-1-re nyertek. Kiváló formában volt a csapat fő erősítése, Jake Guentzel is, aki a nyáron hétéves, 63 millió dolláros szerződést kötött a Tampával. Andrej Vasziljevszkij, a Lightning kapusa oroszlánrészt vállalt a Tampa győztes belépőjéből az alapszakaszban, az ellenfél 21 lövéséből 20-at hárított. A Vancouver elleni mérkőzésen pedig várhatóan ő kezd majd.

A Vancouvertől nagy dolgokat várnak ebben a szezonban, de ahogy az első meccsek is mutatták, a fantasztikus 2023/24-es alapszakaszra nem lesz könnyű építkezni. A Canucks mindkét meccsét elveszítette hazai jégen, a szezont egy 5-6-os hosszabbításos vereséggel nyitotta a Calgary ellen, majd 2-3-as vereséget szenvedett szétlövésben a Philadelphiától. Az új szezon első idegenbeli mérkőzése a hagyományosan erős Tampa ellen lesz, ami rendkívül nehéz lesz az Elias Pettersson, JT Miller és Brock Boeser alkotta csapat számára.

Mire érdemes fogadni:

A Vancouver küszködött a szezon elején. Két vereséggel a háta mögött a kanadai csapat Tampába utazik, egy olyan csapathoz, amelyet az elmúlt években nem tudott legyőzni idegenben. A Tampa megerősíti, hogy a liga egyik legjobb csapata, és meg fogja verni a Vancouvert.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

20BETFogadj a 20bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker