Crystal Palace – Liverpool: 2

HUbookmaker
október 4, 2024
8 Nézettség

Tippünk: Crystal Palace – Liverpool: 2

05.10.2024 13:30

A Crystal Palace rossz szezonkezdetét a legutóbbi fordulóban is folytatta a londoni klub, amely 1:2-re kikapott az Evertontól és a kieső zónába csúszott. A Liverpool viszont ugyanilyen arányban nyert a Wolverhampton otthonában, és feljött a tabella élére.

Oliver Glasner edzőnek, aki az előző szezonban hihetetlenül nagyot ment a Palace-nál, van min gondolkodnia. Aligha számíthat pontokra két, egymással szöges ellentétben álló csapat összecsapásán, de ki kell találnia, hogyan tudja a legjobban beépíteni Eddie Nketiah-t a 4-3-3-as rendszerébe, hiszen a korábbi Arsenal-játékos nagy erősítésnek számított. Dettó a Lazio játékosának, Daichi Kamadának. Ráadásul a Palace-t az a veszély fenyegeti, hogy a tavalyi eredmények spiráljába csúszik bele a Glasner előtt, és idén nincs, aki segítsen nekik a kiesés elől.

A csapatok összecsapásainak egyik statisztikája is a Liverpool mellett szól, hiszen az elmúlt 30 összecsapás közel felét (14) mindig a vendégcsapat nyerte. A Vörösök a héten megerősítették favorit szerepüket, a Bajnokok Ligájában a Bolognát verték otthon, Mohamed Szalah pedig sorozatban harmadik tétmérkőzésén góllal járult hozzá a sikerhez. A tavalyi 2-1-es győzelem alkalmával is betalált ebben a stadionban.

Mire érdemes fogadni:

A tabella éllovasa a nemzeti szünet ellenére is meg fogja őrizni pozícióját – mind a négy ilyen meccsét megnyerte ebben a szezonban, köztük az AC Milan és a Manchester United elleni kemény meccseket is. A küszködő hazaiaknak nem lesz sok akadálya.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

WAZAMBAFogadj a Wazambára 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker