Nishioka Y. – Rune H.: 2

HUbookmaker
szeptember 28, 2024
19 Nézettség

Tippünk: Nishioka Y. – Rune H.: 2

28.09.2024 11:00

Miután bejutott a cincinnati Masters elődöntőjébe, Holger Rune úgy gondolta, hogy más versenyeken is el tudja adni a formáját. A US Openen azonban az első fordulóban kikapott Brandon Nakashimától, majd a kínai Hangcsouban szenzációsan, két szettben bukott a világranglista második százasába tartozó Yasutaka Uchiyamától. A dán teniszező számára, aki már a világranglista negyedik helyén állt, ez igazi jégzuhany volt, és annak a jele, hogy sürgősen változtatnia kell valamin. Ez a játékstílusán is meglátszott a tokiói első fordulóban, ahol a veszélyes Alejandro Tabillal került szembe. Rune türelmesebb volt a cserékben, és ez kifizetődött, három szettben nyert.

Ezzel a nyolcadik fordulóban kihívója lehet a hazaiak Yoshihito Nishioki ellen, aki a változatosság kedvéért három szettben győzte le Felix Auger-Aliassime-ot. A japán teniszező, aki a múlt héten a kínai Hangcsouban a nyolcaddöntőben kapott ki, előtte pedig Rúnához hasonlóan a US Open nyitófordulójában búcsúzott, azon teniszezők közé tartozik, akik a szezonban néhány tornán képesek tündökölni, egyébként pedig inkább átlagosak. Az eredmények hosszú távú instabilitása az oka annak, hogy eddig nem tudott a világ elit top 30-ban maradni, ahová eddig be tudott pillantani.

Mire érdemes fogadni:

Nishioka és Rune párharca érdekes lesz. Egyrészt egy hazai reménység, másrészt egy kicsit lázadó, aki egyszer a férfi tenisz sztárja lehet, ha nem pazarolja el a benne rejlő lehetőségeket. Rune a nyolcaddöntős meccsből jut tovább a következő körbe, ami elég érdekes odds.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker