Fenerbahce – St.Gilloise: 1

HUbookmaker
szeptember 26, 2024
24 Nézettség

Tippünk: Fenerbahce – St.Gilloise: 1

26.09.2024 18:45

A Fenerbahce Isztambul és a Royale Union Saint-Gilloise ismét összecsap egymással a tavalyi nyolcaddöntő újrajátszásában az Európa Liga új kiadásában. A török csapatnak ezúttal is jobban kellene teljesítenie.

A Fenerbahce hat forduló után a második helyen áll a török Szuperligában. Csak a városi rivális Galatasaray áll jobban, amely a hétvégi derbin 3-1-es győzelmet aratott, ezzel a Fenerbahce tavaly november óta először kapott ki a bajnokságban.

A legendás edző, José Mourinho több érdekes névvel is rendelkezik. Támadásban az öt gólt szerző és a cseh szurkolók által jól ismert bosnyák Edin Džekóra támaszkodik, akit a szerb Dusan Tadic három góllal egészít ki. A brazil középpályás Fred ugyanennyi góllal rendelkezik. A középső sorban a lengyel Sebastian Szymanskit is megtaláljuk, aki tavaly a konferencia második legjobb passzolója volt.

Az Union teljesen más keretben van. Jelenleg a tizenkettedik helyen állnak a belga Jupiler Pro League-ben, és négy forduló óta győzelemre várnak. Ami még rosszabb, hogy az Union még egyetlen gólt sem szerzett ezalatt. Legutóbb Lutychban játszottak gól nélküli döntetlent.

Mire érdemes fogadni:

A Fenerbahce a hagyományosan fergeteges szurkolók előtt győzelemmel kezdi meg Európa Liga-útját. Az Union az utóbbi hetekben hihetetlenül támadólag küzdött. Az elmúlt szezonban a belgák egyetlen gólt sem szereztek idegenben az EL csoportkörében. Ilyen körülmények között és az isztambuli klub erejével több mint egyértelmű a favorit pozíciója.

Bizalom:

8/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker