Heidenheim – Freiburg: Mindkét csapat szerez gólt – IGEN/+2.5 gól

HUbookmaker
szeptember 21, 2024
28 Nézettség

Tippünk: Heidenheim – Freiburg: Mindkét csapat gólt szerez – IGEN/+2.5 gól

21.09.2024 15:30

A Heidenheimnek és a Freiburgnak három forduló után hat pontja van. Azonban ha a hazaiak legutóbb Dortmundban négyszer is betaláltak (2:4), akkor a „breisgaui brazilok” a Bochum ellen fordítottak (2:1).

A Heidenheim az első 20 percben két gólt kapott a dortmundi Signal Iduna Parkban, és bár csökkentette a hátrányát, Karim Adeyemi második találata nem sokkal a lefújás előtt, a hajrában döntőnek bizonyult. Frank Schmidt edző védenceinek, akik bő 17 évet (!) ünnepeltek a posztjukon, minden bizonnyal önbizalmat adhat a Voith-Arenába való visszatérés, ahol az idei szezonban mindkét bajnoki mérkőzésüket megnyerték, és legalább háromszor betaláltak. Vajon a tavalyi újonc jóvá tudja tenni a súlyos vereséget?

A Freiburg az első félidő legvégén egy góllal elhúzott a Bochumtól, de ennek ellenére nem adta fel, és a térfélcsere után négy perc alatt szerzett két góllal biztosította be a 2-1-es győzelmet. A vendégcsapat az új edző, Julian Schuster irányításával – aki 12,5 év után váltotta Christian Streichet a poszton – remekel, és egyetlen vereségét a müncheni Allianz Arénában jegyezte (0:2), de annak tudatában utazik Heidenheimbe, hogy az előző három idegenbeli bajnoki mérkőzéséből mindössze egy pontot szerzett ellenfele otthonában.

Mire érdemes fogadni:

A két csapat négy egymás elleni mérkőzéséből háromszor mindkét csapat betalált, és kétszer született 2,5 gólnál több, mindkétszer Heidenheimben. Hasonlóan érdekes találkozót várok ezúttal is.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker