Zhang Zhizhen – Jevszejev D.: Zhang Zhizhen hcp -4,5 drágakövek

HUbookmaker
szeptember 19, 2024
3 Nézettség

Tippünk: Zhang Zhizhen – Yevseyev D.: Zhang Zhizhen hcp -4,5 drágakövek

19.09.2024 13:30

Zhizhen Zhang számára, aki Tomas Machac páros partnere és az ATP-ranglista 48. helyezettje, kezdődik a szezon kedvenc része. Az ázsiai versenysorozat során több hazai tornán is pályára léphet Kínában, a 27 éves játékos Hangcsouban kezdi meg a sort. Ez lesz az első versenye a US Open óta, ahol az első fordulóban kiesett Jack Draper ellen, elrontva ezzel egy viszonylag sikeres szezont, amelynek során kényelmesen legyőzte azokat az ellenfeleket, akiket papíron meg kellett volna vernie, és csak a favoritoktól kapott ki kiegyenlítettebb párharcok után.

Zhang első hazai tornájának első fordulójában a kazahsztáni selejtezős Denis Yevseyev ellen lép pályára. A harmincegy éves játékos már a 207. helyen áll a világranglistán, és eddig inkább challengertornákon játszott, illetve többnyire ATP-kvalifikációs tornákon végzett. Hangcsouban változtatott ezen, háromszettes párharcokban sikerült legyőznie Reilly Opelkát és Dalibor Svrchint.

Mire érdemes fogadni:

Zhang lesz a Jevszejev elleni mérkőzés egyértelmű favoritja, és ezt a pozícióját meg is erősíti. Legalább öt játszma különbséggel simán megnyeri a mérkőzést.

Bizalom:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

22BETFogadj a 22bet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker