Haddad Maia B. – Muchova K.: 0:2 szettben

HUbookmaker
szeptember 4, 2024
15 Nézettség

A mi választásunk: Haddad Maia B. – Muchova K.: 0:2 játszma

04.09.2024 18:00

Barbora Krejcikova meglepő wimbledoni diadalát egy másik cseh teniszező követheti a US Openen.

Karolína Muchová stílusosan tért vissza tíz hónapos szünet után, amelyet a tavalyi szezon utolsó Grand Slam-versenyén elszenvedett csuklósérülése okozott, és minden mérkőzését 2-0-ra megnyerte. A nyolcadik fordulóban kétszer 6-3-ra búcsúztatta az első helyen kiemelt Jasmime Paolinit, a legutóbbi két Grand Slam-torna döntősét.

A szakértők ismét csodálják egész pályás, változatos teniszét, hatékony és eredményes ütéseit – röplabdákat, lökéseket, pólókat, amelyekkel kiveszi ellenfeleit a koncepcióból. Karolina esetében azonban óvatosnak kell lenni, különösen az egészségével, amely többször is elárulta őt a legrosszabbkor.

Következő ellenfele Beatriz Haddad Maia lesz, aki 1968 óta az első brazil a US Open negyeddöntőjében. A dél-amerikai eddigi csúcspontja Flushing Meadowsban a második forduló volt. A negyeddöntőbe jutásért kicsit több munkája volt, mint Muchovának: a nyitókörben egy szettet veszített Avanesian, a nyolcaddöntőben pedig Wozniacki ellen.

Mindenesetre a negyeddöntőbe jutással a brazil olyan vizekre evezett, ahol nem sűrűn úszik. Mindössze másodszor játszik negyeddöntőt Grand Slamen, míg Muchovának ez a hatodik alkalom, 3-2-es pozitív előzménnyel.

Mire érdemes fogadni:

Muchova 3-0-ra áll a meccseiken, a tavalyi, Cincinnatiben rendezett utolsó meccsükön mindössze egy szettet veszített (6:7, 6:1, 6:4). A US Open negyeddöntőjében két szettre lesz szüksége a győzelemhez.

Bizalom:

6/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

RABONAFogadj a Rabonra 100%-os bónusszal az első befizetésedre!
Szerző HUbookmaker