Getafe – Real Sociedad: Mérkőzés eredménye – dupla tipp: Veretlen Getafe

HUbookmaker
szeptember 2, 2024
7 Nézettség

Tippünk: Getafe – Real Sociedad: Mérkőzés eredménye – dupla tipp.

01.09.2024 19:15

A La Real, amely az előző szezonban belekóstolt a Bajnokok Ligájába (a nyolcaddöntőben kikapott a PSG-től) és a LaLiga hatodik helyén végzett, pocsékul kezdte az új idényt. Az újonc Espanyol elleni gyenge barcelonai győzelem (1-0), amely a két kudarc közé ékelődött, nem javított a bajnoki nyitány összbenyomásán.

A Getafe eddig csak döntetleneket tudott felmutatni az új szezonban. Mind a bajnoki nyitányon Bilbaóba tett kirándulása (1-1), mind az azt követő, Rayo elleni hazai mérkőzés (0-0) pontosztozkodással végződött. A beiktatott fordulóban a madridiak a Betis otthonában léptek volna pályára, de azt a mérkőzést az ellenfél kupakötelezettsége miatt elhalasztották.

Mire érdemes fogadni:

A Getafe a hazai előny és a vendégek rosszabb formája mellett az is a kezére játszhatott, hogy ellenfelükkel ellentétben nekik volt idejük felkészülni a héten. Ráadásul a Real Sociedad legutóbbi három találkozójából egyet sem veszített el a stadionjában (1-1, 2-1, 1-1). A fenti körülmények ismeretében jó opció lenne arra fogadni, hogy a hazaiak nem kapnak ki.

Magabiztosság:

7/10

Ajánlott bukméker erre a fogadásra:

IVIBETFogadj a Ivibet-nél 100%-os bónusszal az első befizetésedre!!
Szerző HUbookmaker